Stoiximan Super League

Μπενίτες: «Ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι μέλος του Ολυμπιακού»

Την ετοιμότητα που πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί σχολίασε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Χόρχε Μπενίτες.

Το δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τον Ολυμπιακό, λόγω των πολλών υποχρεώσεών του σχολίασε ο Χόρχε Μπενίτες.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος για την ομάδα του, επισημαίνοντας πως δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Novasports:
Για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι. Όλοι γνωρίζουμε πως είμαστε σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο που απαιτεί να είμαστε πρώτοι σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε πανέτοιμοι και περήφανοι που βρισκόμαστε σε αυτόν τον σύλλογο. Γιατί όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει να είσαι μέλος του Ολυμπιακού. Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος».

Για το ματς κόντρα στην Βέροια: «Όλοι οι αγώνες που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, αλλά και όσοι θα δώσουμε είναι δύσκολοι. Γιατί όπως είπα και πριν ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ο οποίος θέλει να βρίσκεται πάντα πρώτος. Για αυτόν τον λόγο όλοι προσπαθούν να νικήσουν ή να μη χάσουν όποτε παίζουν με τον Ολυμπιακό. Έτσι κάνουν όποτε είναι απέναντί του. Για αυτό το λόγο πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τους στόχους του: «Πιστεύω πως όταν κάποιος θέλει να φτάσει στην κορυφή του επιπέδου που μπορεί, το μόνο που έχει να κάνει είναι να δουλεύει σκληρά. Το ίδιο κάνω και εγώ. Κάθε μέρα προπονούμαι σκληρά. Προσπαθώ να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν παίκτη με πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και να περιμένω την εντολή για να βοηθήσω ξανά την ομάδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x