Europa League

Μπεργκ: «Έτοιμος να βοηθήσω»

Στο χέρι του Γιάννη Αναστασίου είναι το θέμα της συμμετοχής του Μάρκους Μπεργκ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν, σύμφωνα με τον Σουηδό φορ. «Είναι δυνατοί στις αντεπιθέσεις», σχολίασε.

Ο Μάρκους Μπεργκ ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκός-Αϊντχόφεν ότι εξαρτάται από τον Γιάννη Αναστασίου αν θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο 28χρονος επιθετικός ευχήθηκε να συνεχίσει την καλή παράδοση κόντρα στην PSV και πως την χαρακτήρισε καλή ομάδα στην κόντρα-επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

-το αν αισθάνεται καλά μετά τον τραυματισμό του: «Θα δούμε τα πράγματα βήμα-βήμα. Αισθάνομαι καλά, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου. Το πνεύμα είναι πρόθυμο, αλλά όλα εξαρτώνται από τον προπονητή μου».

-το αν θα συνεχίσει την καλή του παράδοση απέναντι στην Αϊντχόφεν: «Το ελπίζω, αλλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα δούμε. Η PSV είναι καλή ομάδα κι έχω κάνει καλές εμφανίσεις απέναντί της. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω εγώ, αλλά να κερδίσουμε. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

-το αν ο Παναθηναϊκός θα ρισκάρει: «Σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Η Αϊντχόφεν είναι καλή ομάδα και πολύ δυνατή στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη, αν αυτό είναι ρίσκο ή όχι δεν έχει σημασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x