Κύπελλο Ελλάδας

Μπεργκ: «Νίκες με Ατρόμητο, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ»

Τις νίκες και στα τρία δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός έθεσε ως στόχο ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Τις νίκες και στα τρία δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός έθεσε ως στόχο ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

«Είμαστε καλή ομάδα και από δω και πέρα θα πάμε ακόμη καλύτερα», πρόσθεσε ο Σουηδός επιθετικός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ:

Για την επιστροφή του στη δράση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε καλή δουλειά σήμερα. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Φυσικά ήταν ιδιαίτερο για μένα που επέστρεψα μετά από τόσο καιρό. Μου δίνει περισσότερη χαρά το γεγονός πως σκόραρα.
Σίγουρα δεν είμαι στο επίπεδο που θα ήθελα. Ναι μεν έχω δουλέψει πολύ αλλά αυτό που θα με φέρει εκεί που θέλω είναι τα παιχνίδια. Με έχει βοηθήσει πολύ η προπόνηση και πιστεύω πως μέσα από τα ματς θα αρχίσω να αποδίδω όπως μπορώ για να βοηθήσω τη ομάδα».

-Για τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού τα οποία δεν ήταν το ίδιο καλά χωρίς αυτόν:

«Έχω ξαναπεί πως είμαστε μια καλή ομάδα. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουμε σκληρά. Μέχρι τώρα αυτό έχει φανεί σε κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά σε άλλες περιπτώσεις δεν φάνηκε. Από δω και πέρα θα πάμε ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε πως για να το πετύχουμε αυτό ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά και αυτό κάνουμε καθημερινά».

- Για τα ματς με Ατρόμητο, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολα ματς και τα 3. Είναι καλές ομάδες οι αντίπαλοι. Όμως έχουμε την ποιότητα για να διεκδικήσουμε σε όλα τη νίκη και να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Για το πού αφιερώνει το γκολ που πέτυχε:

«Στην οικογένειά μου γιατί με στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Όλα τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο η οικογένειά μου είναι δίπλα μου και με στηρίζει και στα καλά και στα δύσκολα. Το διάστημα του τραυματισμού μου που ήταν από τα δύσκολα ήταν δίπλα μου γι’ αυτό σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και μπορώ να τους αφιερώσω το γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x