Κώστας Νικολακόπουλος

Μπερτόν αρμέ…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη…φαεινή έμπνευση και το...παραμάζωμα στον τελικό!

***Αυτή τη δήλωση του αμυντικού της Ξάνθης, Μπέρτου, στις 30 Απρίλη, είχα σχολιάσει σε τούτη την στήλη

***«Για εμάς θα είναι μία γιορτή και θα το διασκεδάσουμε. Αλλά αν από το πρώτο λεπτό είναι φρουτ και φρουτ τότε γάμ… μας. Αν είναι καλοί ας μας βάλουν πέντε γκολ και να το πάρουνε».

***Τελικά ο Ολυμπιακός δεν έκανε αυτό που είχε…ζητήσει ο Μπέρτος. Δεν έβαλε πέντε γκολ στην Ξάνθη. Έβαλε τρία. Παρότι στο τέλος αν ήταν πιο προσεκτικοί οι παίκτες του Ολυμπιακού στις αντεπιθέσεις τους, πέντε θα έβαζε στην (ανεξάρτητα από αυτό άξια και δυνατή ομάδα της Ξάνθης)-όσα της είχε βάλει και στα δύο ματς πρωταθλήματος (3-1 και 2-0).

***Και φαντάζομαι ότι ο Μπέρτος δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από τη διαιτησία του Κουκουλάκη. Στο 30ο λεπτό τα φάουλ που είχε σφυρίξει ήταν 10 εις βάρος του Ολυμπιακού και δύο εις βάρος της Ξάνθης!!! Μιλάμε για κανονικό ανέκδοτο!

***Ο Μπέρτος λογικά πρέπει να κατάλαβε χθες ότι πρέπει να σκέφτεται λίγο όταν είναι να μιλάει για τον Ολυμπιακό και για...φρουτ και φρουτ.

***Γιατί η μπάλα εύκολα σε τιμωρεί. Όπως τον τιμώρησε χθες για την…φαεινή έμπνευσή του να γυρίσει την μπάλα και καλά με…μάγκικο τρόπο στον γκολκίπερ. Είδατε τη σκηνή με τον Χάρα, στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου, που χαμογελώντας έκανε αναπαράσταση σε ένα συμπαίκτη του, για το πώς πήγε να δώσει πίσω την μπάλα στον Κυριακίδη ο Μπέρτος…

***Γιατί ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί.

***Γιατί ο Τσόρι σε τιμωρεί. Όπως εκεί που σε πήρε παραμάζωμα στη φάση του 2-0.

***Εκεί που το…μπετόν αρμέ γίνεται…μπερτόν αρμέ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x