Betmasters

Μπεσίκτας – Γαλατάσαραϊ: Ο θάνατός σου, η ζωή μου στην Πόλη

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής κλέβει την παράσταση στη 14η αγωνιστική της Τουρκίας, με την Μπεσίκτας να υποδέχεται τη Γαλατά.

«Σκοτωμός» στην Κωνσταντινούπολη, όπου η αήττητη επί πέντε αγωνιστικές Μπεσίκτας θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ με στόχο να μειώσει την απόσταση στους τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Ανάλυση
Για πρώτη φορά στη σεζόν η Μπεσίκτας έφερε δύο κολλητά 0-0 κόντρα σε Ακίσασπορ και Μαλάτια. Έτσι απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την κορυφή και το σημερινό ματς αποκτά οριακό χαρακτήρα αν θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο κόλπο του τίτλου. Περισσότερο πληρώνει ως τώρα τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί έχει ρίξει το βάρος και πηγαίνει εξαιρετικά. Λείπει ο αμυντικός Ερκίν σήμερα. Στο Κύπελο έριξε εννιά γκολ μεσοβδόμαδα στη Μανίσασπορ παίζοντας με αλλαγές. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τους Κουαρέσμα, Ταλίσκα και Μπάμπελ πίσω από τον φουνταριστό Τοσούν.

Η Γαλατά ξεπέρασα την βαριά πεντάρα από την Μπασάκ κερδίζο0ντας σβηστά την Αλάνια με 2-0. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά δεν επιτρέπονται λάθη. Εκτός έχει υποστεί δύο ήττες σε έξι αγώνες. Τρία goal/goal και over στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Κέρδισε την Ντορτ στο Κύπελλο με 5-1 παίζοντας με τα δεύτερα. Τογκά κξαι Λατοβλέβιτσι απουσιάζουν. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Γκομίς αιχμή του δόρατος στην επίθεση και από πίσω τους Φεκγουλί, Ροντρίγκες και Μπελχαντά.

Διαβάστε την ανάλυση του μεγάλου ντέρμπι της Τουρκίας και την επιλογή του Wise στο Betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x