Πόλο

Μπήκε και η Έμολο στον Ολυμπιακό

Στις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού εντάχθηκε στο πρόγραμμα της Δευτέρας (14/9) η Τζούλια Έμολο και οι διεθνείς. Μόνο η Μπιανκόνι δεν έχει επιστρέψει ακόμα.

Με μια μόνο απουσία συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας πολο του Ολυμπιακού, μετά και την επιστροφή έξι ακόμα παικτριών που είχαν εξασφαλίσει άδεια.

Ανάμεσά τους είναι και η Τζούλια Έμολο, η οποία είχε την πρώτη της επαφή με τις συμπαίκτριές της.

Η Ιταλίδα είχε εξασφαλίσει άδεια λόγω της συμμετοχής της στην Εθνική Ιταλίας, όπως και οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βίρνα Νιαρχάκου, οι οποίες συμμετείχαν στην Εθνική νέων γυναικών. Το ντεμπούτο της με το κόκκινο σκουφάκι έκανε και η Νικόλ Ελευθεριάδου, ενώ μοναδική απούσα παραμένει η Ρομπέρτα Μπιανκόνι.

Στις πρώτες της δηλώσεις η Τζούλια Έμολο σχολίασε:«Αισθάνομαι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Οι πρώτες μέρες μέχρι τώρα είναι φανταστικές και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω. Σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση. Μου αρέσει η ομάδα και οι φιλοδοξίες που έχει για τη φετινή σεζόν για ανυπομονώ να αρχίσουν οι αγώνες. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, νεανική και με μεγάλη θέληση. Οι φίλαθλοι είναι πολύ θερμοί. Είδα το παιχνίδι της ομάδας ποδοσφαίρου το Σάββατο και ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα για εμένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε για να ανταποδώσω στους φιλάθλους το καλωσόρισμα που μου επεφύλαξαν. Ελπίζω να τους συναντήσω σύντομα».

Από τη μεριά της η Χρυσή Διαμαντοπούλου ανέφερε: «Πρώτη μέρα σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία δυνατά. Υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα και στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο πρώτος στόχος χρονικά είναι το Σούπερ Καπ αν και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά βασική μας θέληση είναι να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Η Ελευθερία Πλευρίτου είπε: «Είμαστε μια ολοκληρωμένη ομάδα και προετοιμαζόμαστε πρώτα από όλα για το Σουπερ Καπ που είναι ο πρώτος στόχος που θα διεκδικήσουμε. Σίγουρα θέλουμε να καταφέρουμε ότι και πέρσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα και του Ευρωπαϊκού που ήταν οι μεγάλοι μας στόχοι. Σαν ομάδα νομίζω ότι είμαστε πιο καλά από ποτέ γιατί βρισκόμαστε πολλά χρόνια μαζί. Έχουμε ενισχυθεί αρκετά με τις μεταγραφές, αλλά και με την παραμονή της Ρομπέρτα, την οποία αγαπάμε και σαν αθλήτρια και σαν άνθρωπο.Φέτος ήταν οι πρώτες μου διακοπές μετά από πολλά χρόνια και έχω ξεκουραστεί αρκετά».

Από την μεριά της η Νικόλ Ελευθεριάδου σχολίασε: «Ανυπομονώ πάρα πολύ να αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό γιατί οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να διατηρήσει τις επιτυχίες που πραγματοποίησε πέρσι και να παραμείνουμε πρωταθλήτριες Ευρώπης και Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x