Stoiximan Super League

Μπήκε ο Μαρίνος

Κανονικά προπονήθηκε ο Στέργος Μαρίνος την Παρασκευή και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Γιάννη Βονόρτα ενόψει Βέροιας. Εκτός ξανά οι Ζέκα και Μαυρίας, που δεν παίζουν στο φινάλε της Σούπερ Λίγκας.

Στην τελική ευθεία για το φινάλε των αγωνιστικών του υποχρεώσεων έχει μπει ο Παναθηναϊκός. Μετά από μέρες, όπου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Στέργος Μαρινός επανήλθε στις προπονήσεις του τριφυλλιού και θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές παιχνίδι με την Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής άσος δεν ένιωσε ενοχλήσεις και συμμετείχε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο θα αγωνιστεί, αφού είναι πολύ πιθανό ο Γιάννης Βονόρτας να προτιμήσει τον Χουχούμη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από την άλλη, ο Ζέκα προπονήθηκε ατομικά, ο Μαυρίας υποβλήθηκε σε θεραπεία και αμφότεροι είναι –ούτως ή άλλως- εκτός για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας ξεκίνησε με ζέσταμα, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτικής, με βάση στα τελειώματα κι ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο δίτερμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x