Πόλο

Μπλακ άουτ η Εθνική, πάει για το χάλκινο

Η εξαιρετική εμφάνιση ως τα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου δεν είχε συνέχεια για την Εθνική Πόλο Ανδρών. Ηττήθηκε με 7-5 από την οικοδέσποινα Ουγγαρία και θα διεκδικήσει το Σάββατο το χάλκινο.

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Ανδρών. Στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Βουδαπέστης ηττήθηκε με 7-5 από την οικοδέσποινα Ουγγαρία και πλέον θα διεκδικήσει το Σάββατο στις 16:00 το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον ηττημένο του δεύτερου ημιτελικού, τη Σερβία (12-11 νίκησε η Κροατία).

Η ελληνική ομάδα άρχισε εξαιρετικά και με πρωταγωνιστή τον Γενηδουνιά που είχε τρία γκολ σε πέντε προσπάθειες έφτασε να προηγείται με 4-3 τριάμισι λεπτά πριν το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική, καθώς οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του Νάγκι και τα δοκάρια σταματούσαν κάθε προσπάθεια της ελληνικής ομάδας, που κατάφερε να σκοράρει πλέον μόνο στην εκπνοή με τον Φουντούλη κι ενώ η Ουγγαρία είχε «καθαρίσει» το ματς προηγούμενη στο μεσοδιάστημα με 7-4.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-1, 1-1.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Τάμας Μαρτζ): Νάγκι, Τόροκ, Μάνχερτζ, Ζάλανκι, Βάμος 2, Χοσνιάνσκι 2, Ντέκερ Αν., Γκορ – Νάγκι 1, Έρντελι 1, Βάργκα, Μέτσει, Χαράι 1, Ντέκερ Ατ.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 3, Δελακάς, Δερβίσης, Φουντούλης 2, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x