Πόλο

«Μπλακ άουτ» και ήττα για Βουλιαγμένη

Εξαιτίας ενός «μπλακ άουτ» στα τέσσερα τελευταία λεπτά, η Βουλιαγμένη έχασε 6-8 από την Ουτρέχτη στην τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών και χάνει την πρώτη θέση.

Η Ουτρέχτη νίκησε 8-6 τη Βουλιαγμένη στην τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών που διεξάγεται στην ολλανδική πόλη και της στερεί την πρώτη θέση του γκρουπ.

Η Βουλιαγμένη είχε τον έλεγχο σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, αφού προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, πριν δεχτεί το 3-3 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, οι αθλήτριες της Αλεξίας Καμμένου έφτασαν στο 6-4, όμως μέσα σε τριάμισι λεπτά αυτό το προβάδισμα μετατράπηκε σε 8-6 για τις Ολλανδέζες, οι οποίες έχασαν και πέναλτι στα υπόλοιπα λεπτά.


Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-0, 1-2, 4-1

Ουτρέχτη (Γκέριτ-Γιαν Σοτχανς): Μπούις, Φαν Ντερ Μόλεν 1, Γιάνσεν, Χένε Ντ. 1, Ντέπλα, Λόριτσεν, Σρέντερ, Φράουενφέλντερ, Σμιτς, Ντρέβες 2, Χένε Αμ. 4, Γκέσερικ, Άαρτς

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 2, Ο' Ντόνελ, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x