Πόλο

«Μπλακ άουτ» ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα ο ΠΑΟΚ!

Με ολικό μπλακ άουτ του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να στείλει το ματς στα πέναλτι και να πάρει, τελικά, προβάδισμα πρόκρισης (12-11) στην επόμενη φάση της Α1 πόλο ανδρών.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Α1 πόλο Ανδρών έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 12-11 στα πέναλτι (6-6 κανονική διάρκεια) του Παναθηναϊκού στην έδρα του.

Οι «πράσινοι» είχαν την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ολοκληρώνοντας την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 6-1. Αυτό, όμως, φαίνεται πως τους στοίχησε, αφού στο τελευταίο οκτάλεπτο μπήκαν με… κάτω τα χέρια και ο ΠΑΟΚ κατάφερε το επιμέρους 5-0 που έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Μάλιστα, το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Ζάτοβιτς, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς.

Στα πέναλτι ο Κρααμπέτσος απέκρουσε στο 11-11 και ο Σάριτς έβαλε το γκολ που έδωσε στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα στην σειρά της πρώτης φάσης.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα γίνει την Παρασκευή (7/4) στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει τη δεύτερη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει απάντηση στο μπρέικ για να στείλει το ματς πρόκρισης ξανά στην έδρα του.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 6-6 καν.διάρ 11-12 πέν.
Οκτάλεπτα : 2-0, 1-1, 3-0, 0-5
Παναθηναϊκός (Ηρειώτης): Βιτέλλας 2, Καλογεράκος 2, Καρούντζος 2, Φώσκολος 3, Δερμιτζάκης 1, Καπετανάκης 1.
ΠΑΟΚ (Βέργος): Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 4, Νικολαΐδης 3, Παπαποστόλου 2, Σάριτς 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x