Betmasters

Μπλάκμπερν επί Κρίσταλ Πάλας ίσον 13,9!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο εκπλήξεις – μία μικρή και μία μεγαλύτερη – από το Κύπελλο Αγγλίας.

Tέταρτος γύρος της σπουδαίας διοργάνωσης στο Νησί και οι παικτικοί δρόμοι που υπάρχουν είναι πολυποίκιλοι. Yφίστανται φαβορί τα οποία μπορεί ο κόσμος που τα πιστεύει να τα ακολουθήσει, προκύπτουν, όμως, και αουτσάιντερ που έχουν καλές πιθανότητες για τη «ζημιά». Άλλωστε αν κάποιος θεσμός προσφέρεται για εκπλήξεις είναι το Κύπελλο Αγγλίας. Στο «Σεντ Μέρις» η Σαουθάμπτον έχει μία σειρά προβλημάτων ν΄ αντιμετωπίσει για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν μπορεί να υπολογίζει βασικούς παίκτες, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα: Πέραν των μακρόχρονα απόντων Ροντρίγκεζ και Γκάλαχερ απουσιάζουν οι πολύτιμοι Σναϊντερλίν, Ουανιάμα και ο Αλντερβάιρλεντ, οι οποίοι έχουν τραυματισμούς. Ο σημαντικότατος Μανέ και οι Γιοσίντα, Μαγιούκα απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες, επομένως τα αγωνιστικά νέα για τους «άγιους» δεν κρίνονται θετικά. Συν τοις άλλοις, η παράδοσή τους στο Κύπελλο με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ είναι κάκιστη.

Η Σαουθάμπτον σε 23 αγώνες έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δεκαέξι ήττες! Από την ήττα, με 1-0, από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ στις 16 Δεκεμβρίου 2014 η γηπεδούχος είναι αήττητη έχοντας φθάσει τα οκτώ παιχνίδια με αυτό το «ρεύμα». Κακή παράδοση διαθέτει, με ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, και η Κρίσταλ Πάλας που με τον Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της έχει πραγματοποιήσει σημαντικά αποτελέσματα. Λείπουν οι διεθνείς Μπολασιέ και Γέντινακ.

Φέτος, στις 26 Δεκεμβρίου, η Σαουθάμπτον πέρασε από το «Σέλχαστ Παρκ» με 3-1, τότε, όμως, οι Λονδρέζοι είχαν τον Νιλ Ουόρνοκ στον πάγκο τους. Από τον Οκτώβρη του 1992 (0-2 για το Λιγκ Καπ) έχει να κερδίσει η Πάλας εκτός έδρας, στην προϊστορία του ζευγαριού. Αν μπορέσει κι εκμεταλλευτεί τις πολλές και σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων και την άριστη ψυχολογία με τον νέο προπονητή το 1,50 του «άσου» θα έχει σοβαρά θέματα για να επιβεβαιωθεί. Ρισκάρουμε λίγο παραπάνω από το να ποντάραμε στη διπλή ευκαιρία.

Όσον αφορά το Μπλάκμπερν-Σουόνσι, οι Ουαλοί προέρχονται από την πιο βαριά εντός έδρας ήττα τους τα τελευταία 25 χρόνια σχεδόν: Το 0-5 από την Τσέλσι. Η μεταγραφή του Μπονί στη Μάντσεστερ Σίτι (έτσι κι αλλιώς θα έλειπε στο Κόπα Άφρικα) αποδυναμώνει επιθετικά τους Ουαλούς του Γκάρι Μονκ. Οι Ρόβερς δεν είναι σε θετική αγωνιστική φάση ομοίως, στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και με μείον το γεγονός πώς ως ομάδα Τσάμπιονσιπ υποδέχονται έναν αντίπαλο από την Πρέμιερ Λιγκ.

Θεωρούμε πώς με την παρουσία του γκολτζή Τζόρνταν Ρόουντς στο αρχικό σχήμα και την ενδεχόμενη χρησιμοποίηση ως αλλαγή του υπό μεταγραφή Γκεστέντ, τα «ρόδα» θα βρουν ευκολότερα γκολ από τους «κύκνους». Λογικό αουτσάιντερ είναι η Μπλάκμπερν, μόνο, όμως, επειδή είναι κλαμπ χαμηλότερης κατηγορίας χαρακτηρίζεται έτσι. Η Σουόνσι δεν είναι καλά και συν τοις άλλοις δεν θα έχει δύο σημαντικότατους παίκτες (Ουίλιαμς, Ράουτλετζ) των οποίων η απουσία είναι σημαντική.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
123. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΣΟΥΟΝΣΙ: 1 (2,65)
144. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 2 (5,25)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x