Ευρώπη

Μπορείς να προκριθείς!

Στον τρίτο όμιλο που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας κληρώθηκε η Εθνική μας ομάδα, για την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ του 2015! Σλοβενία, ΠΓΔΜ, Γεωργία και Ολλανδία συμπληρώνουν το γκρουπ.

Η κληρωτίδα χαμογέλασε στην Ελλάδα, η οποία έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί τουλάχιστον στην 8άδα! Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ του 2015, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ και εκτός από την οικοδέσποινα Κροατία, θα αντιμετωπίσει ακόμα τις Σλοβενία, ΠΓΔΜ, Γεωργία και Ολλανδία!

Στη φάση των «16» -που είναι νοκ άουτ- ο Α' όμιλος θα διασταυρωθεί με τον Β' και αντίστοιχα ο Γ' (που είναι της Ελλάδας) με τον Δ'.

Η πρώτη φάση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί από τις 5 ως τις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ η τελική φάση στις 12-20/09 στη Λιλ της Γαλλίας. Ο κάτοχος του τροπαίου, αλλά και ο φιναλίστ θα πάρουν το «εισιτήριο» της απευθείας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ όσοι τερματίσουν στις θέσεις 3-6, τότε θα συμμετάσχουν στο προολυμπιακό τουρνουά.

inner

Το πρόγραμμα της Ελλάδας

05/09 ΠΓΔΜ- Ελλάδα
06/09 Ελλάδα - Κροατία
08/09 Γεωργία - Ελλάδα
09/09 Ελλάδα - Σλοβενία
10/09 Ελλάδα - Ολλανδία

Αναλυτικά τα γκρουπ:

Α' Γκρουπ (Μονπελιέ): Γαλλία, Φινλανδία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Ισραήλ, Ρωσία.
Β' Γκρουπ (Βερολίνο): Ισπανία, Σερβία, Τουρκία, Ιταλία, Γερμανία, Ισλανδία.
Γ' Γκρουπ (Ζάγκρεμπ): Κροατία, Σλοβενία, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΓΔΜ, Γεωργία, Ολλανδία.
Δ' Γκρουπ (Ρίγα): Λιθουανία, Ουκρανία, Λετονία, Βέλγιο, Τσεχία, Εσθονία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x