Europa League

Μποροβήλος: «Ιστορική ημέρα για μας»

Ως τη μεγαλύτερη ημέρα στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης χαρακτήρισε την κλήρωση του ομίλου του Europa League, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος. «Δύσκολο το έργο μας», τόνισε.

Μόνο ευχαριστημένος από τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος χαρακτήρισε την κλήρωση της ομάδας του στον τρίτο όμιλο του Europa League μαζί με Τότεναμ, Μπεσίκτας και Παρτιζάν ως την μεγαλύτερη της ιστορίας της.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των Αρκάδων ανέφερε πως ο δρόμος τους δε θα είναι… στρωμένος με ροδοπέταλα, ωστόσο τόνισε πως θα κοιτάξουν τους αντιπάλους τους στα μάτια και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μεγάλη και ιστορική ημέρα για μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φέρουμε αποτελέσματα.

Το έργο μας είναι δύσκολο. Η συμμετοχή μας είναι τιμητική απέναντι σε τόσο ιστορικά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αν και πρωτάρηδες πάντως δεν φοβόμαστε, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ό, τι βγει.

Έχουμε και το ντεζαβαντάζ ότι ξεκινήσαμε τα ματς στην Ευρώπη από τον Ιούλιο και υπάρχει κάποια κούραση
».

Για το θέμα της μεταγραφής του Πάμπλο Ντε Μπλάσις στη Μάιντς, ο Μποροβήλος επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Γιαννιώτα ως αντικαταστάτη του Αργεντινού, ενώ άφησε ανοιχτό το «παράθυρο» για ακόμα μια προσθετική κίνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x