F1

«Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»

Αισιόδοξος για την απόδοση της Lotus παρουσιάστηκε ο Ρομάν Γκροσάν.

Την πεποίθηση ότι αν η Lotus συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα της Formula 1 εξέφρασε ο Ρομάν Γκροσάν.

Ο Γαλλοελβετός πιλότος τόνισε πως η σεζόν τώρα ξεκινά για τον ίδιο, ενώ επισήμανε πως το κλειδί για το γκραν πρι της Ισπανίας είναι μια καλή θέση στις κατατακτήριες δοκιμές.

«Δεν είναι μυστικό πριν το γκραν πρι του Μπαχρέιν δεν είχα καλή αίσθηση του μονοθεσίου. Κάναμε κάποιες αλλαγές και πλέον νιώθω πολύ καλύτερα και στο Μπαχρέιν είχα πολύ καλή απόδοση και η τρίτη θέση ήταν μία ανταμοιβή για όσους δούλεψαν σκληρά», ήταν τα λόγια του Γκροσάν για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Στη Βαρκελώνη θα παίξει σημαντικό ρόλο να έχουμε καλές κατατακτήριες δοκιμές, καθώς στην Ισπανία είναι πιο δύσκολο να προσπεράσεις από ότι στο Μπαχρέιν. Πρέπει να βελτιωθούμε και έχουμε κάποιες ιδέες για το πώς μπορούμε να τις υλοποιήσουμε. Αν συνεχίσουμε τη δουλειά όπως κάνουμε μέχρι τώρα είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε σπουδαία πράγματα», ήταν τα λόγια του Γκροσάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x