Europa League

«Μπορούσαμε τη νίκη»

Πικραμένος απ’ την ισοπαλία, αφού ο Αστέρας μπορούσε και τη νίκη μέσα στην Φινλανδία, εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης, αλλά και αισιόδοξος πως μετά το 1-1 η πρόκριση θα «σφραγιστεί» στην Τρίπολη.

Δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ' το 1-1 με την Ροβανιέμι ο Στάικος Βεργέτης, παρά το προβάδισμα που πήρε η ομάδα του για πρόκριση. Ο προπονητής του Αστέρα αναφέρθηκε στο πρόβλημα των στημένων φάσεων και υπογράμμισε πως οι Αρκάδες άξιζαν κάτι παραπάνω!

«Υπάρχει ένα θετικό πρόσημο σε ότι αφορά την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε θέμα στα στημένα. Μας δυσκόλεψε αρκετά. Μόνο σε αυτόν τον τομέα είχαμε προβλήματα. Το είχαμε επισημάνει πως η δύναμη της Ροβανιέμι είναι τα στημένα. Έχει ύψος και το αξιοποιεί. Δυστυχώς όμως δεχτήκαμε έτσι το γκολ. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι άσχημο το αποτέλεσμα, αλλά βάση της εικόνας θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Απ΄την μεριά των παικτών, ο Σάκης Παντελιάδης σχολίασε: «Σίγουρα στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι αυτό ήταν το τρίτο μας παιχνίδι και το πρώτο επίσημο, μετά τα δύο φιλικά. Η αντίπαλός μας από την άλλη έχει φουλ σεζόν. Κάναμε καλή προσπάθεια. Αν εξαιρέσουμε τα δύο πρώτα πεντάλεπτα των δύο ημιχρόνων, είχανε τον πλήρη έλεγχο στο ματς. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Πάμε τώρα για τη νίκη και την πρόκριση. Σίγουρα αιφνιδιαστήκαμε. Μπήκαμε πολύ νωθρά, είναι θέμα συγκέντρωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλά στις στημένες φάσεις και ήμασταν κι εμείς επικίνδυνοι. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση στην Τρίπολη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x