Βόλεϊ

Μπόσκαν: «Παίξαμε ως ομάδα»

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έπαιξε ως ομάδα απέδωσε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό ο Σλόμπονταν Μπόσκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στου Ρέντη.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε πως ο Αγκάμεζ είναι ο παίκτης που θα οδηγήσει την ομάδα σε τίτλους τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Παίξαμε ως ομάδα και αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι για να νικάμε.

Ο Αγκάμεζ είναι ο ηγέτης της ομάδας μας και είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε περισσότερες νίκες».

Ο Τζάστιν Νταφ τόνισε πως: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο σετ, ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, αλλά, στη συνέχεια, μας δυσκόλεψαν πολύ. Ειδικά ο Γκονζάλες έπαιξε πολύ καλά και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Τέλος καλό όλα καλά, είμαι χαρούμενος που νικήσαμε με 3-1.

Για αυτά τα παιχνίδια έγινα αθλητής. Λατρεύω την ατμόσφαιρα, αν δεν ήμουν αθλητής θα είχα γίνει ηθοποιός. Είναι απόλαυση να παίζεις μπροστά σε γεμάτο γήπεδο και με τέτοιο κόσμο».

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ είπε πως: «Ήταν λίγο δύσκολο το παιχνίδι και πολύ σημαντική η νίκη για την ομάδα και τον κόσμο μας. Οι οπαδοί μας ήρθαν σήμερα και ήταν φοβεροί και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να βλέπουν από κοντά τις προσπάθειές μας.

Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας και να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν. Έχω τέσσερις ημέρες που δεν έχω κοιμηθεί, λόγω της γέννησης της κόρης μου. Ήρθα εδώ για να μπω στο παιχνίδι και να νικήσω. Το ήθελα πολύ αυτό και δεν με ένοιαζε ότι ήμουν κουρασμένος».

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε πως: «Δεν χάθηκε τίποτα. Παλέψαμε πολύ σκληρά από την αρχή του αγώνα και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Δείξαμε τη δύναμή μας. Είδαμε τον παλμό και την ένταση στον αγώνα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός "έρχεται" και θα δυναμώσει και άλλο».

Ο Θάνος Μαρούλης είπε πως: «Χάσαμε από τα δικά μας λάθη και από το μεγάλο ταλέντο του Αγκάμεζ. Θα ήταν πιο δίκαιο να πηγαίναμε στο τάι μπρέικ. Είχαμε πολλά ‘νεκρά’ διαστήματα στην υποδοχή και πρέπει να το δουλέψουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Τα λάθη μας κόστισαν.

Τα μηνύματα, ωστόσο, είναι πολύ θετικά και, αν καταφέρουμε να κρατηθούμε σε αυτό το επίπεδο, θα δούμε καλά πράγματα. Έγινε λάθος από τους διαιτητές στη φάση του Μελγκαρέχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x