Επικαιρότητα

Μπουγέλωμα και χασίς για βουλευτή

Τον μπελά του βρήκε Γερμανός βουλευτής του κόμματος των Πρασίνων, που συμμετείχε στο Ice Bucket Challenge: Μπουγελώθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, δίπλα σε μία γλάστρα με ινδική κάνναβη.

Μούσκεμα κυριολεκτικά και μεταφορικά τα έκανε ο Τζεμ Οζντεμίρ, μέλος του γερμανικού Κοινοβουλίου και συμπρόεδρος, μάλιστα, του κόμματος των Πρασίνων. Πήρε μέρος στο Ice Bucket Challenge, αλλά τις εντυπώσεις από το μπουγέλωμα έκλεψε μία γλάστρα με ινδική κάνναβη που φαίνεται να είχε στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο τουρκικής καταγωγής Γερμανός βουλευτής εμφανίζεται στο βίντεο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο να αυτομπουγελώνεται.
Μέχρι εδώ όλα αθώα και καλά για την πρωτοβουλία του να πάρει μέρος στο Ice Bucket Challenge για να μαζευτούν χρήματα κατά της σπανιότατης νόσου του ανθρώπινου νευρικού συστήματος ALS.

Βρέθηκε, όμως, να απολογείται, καθώς οι πιο προσεκτικοί που είδαν το βίντεο του βουλευτή παρατήρησαν ότι δίπλα του ακριβώς υπάρχει μία γλάστρα με ινδική κάνναβη.

Η φωτογραφία που ανέβασε γερμανική ιστοσελίδα

inner

Απαντώντας στις διαδικτυακές, κυρίως, επικρίσεις, ο Τζεμ Οζντεμίρ παραδέχθηκε ότι καλλιεργεί στο σπίτι του ινδική κάνναβη, επικαλούμενος και την ιδεολογία του κόμματός του.

«Εμείς ως Πράσινοι είμαστε υπέρ των ελευθεριών. Η κατανάλωση ινδικής κάνναβης, γνωρίζοντας τους κινδύνους, πρέπει να εξαρτάται σε μία ελεύθερη κοινωνία από την επιλογή και την ελεύθερη βούληση του καθενός…».

Μάλλον μιλάει και πράττει εκ του ασφαλούς, αφού ναι μεν ο νόμος στη Γερμανία απαγορεύει την καλλιέργεια ινδικής κάνναβης, ωστόσο, ο ίδιος δεν κινδυνεύει, μια και καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία!

Δείτε σχετικό video:



Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x