Europa League

Μπούρμπος: «Χαρούμενος που θα παίξουμε Ευρώπη»

Στην πρώτη του χρονιά με τον Παναθηναϊκό θα παίξει και Ευρώπη. Γι’ αυτό και ο Χρήστος Μπούρμπος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Το οικογενειακό κλίμα και η ευκαιρία των νέων να καθιερωθούν.

Χαρούμενος που θα παίξει Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Χρήστος Μπούρμπος μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μίντιλαντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου:

«Χάρηκα για την επιτυχία της ομάδας που θα παίξει ξανά στην Ευρώπη. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και το πετύχαμε. Παίξαμε έξυπνα, στις αντεπιθέσεις και πήραμε αυτό που θέλαμε. Γνωρίζαμε στην αρχή πως η Μίντιλαντ θα πιέσει, αλλά αντιδράσαμε σωστά, σκοράραμε δύο φορές και πήραμε σημαντική νίκη-πρόκριση.

Το όπλο του Παναθηναϊκού είναι το οικογενειακό κλίμα. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν και να δείξουν την αξία τους και πως έχουν θέση σε αυτή την ομάδα. Σε αυτό στοχεύω κι εγώ. Απ’ τη πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, όλοι με δέχθηκαν πολύ ζεστά. Είμαι ακόμα πίσω, χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου, αλλά σιγά-σιγά ανεβαίνω κι εγώ.

Το σημαντικό είναι να μείνουν οι νεαροί παίκτες μας ταπεινοί για να βελτιωθούν τόσο πνευματικά, όσο και αγωνιστικά. Βρίσκονται σε ένα μεγάλο σύλλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθούν και να δείξουν ποιοι είναι. Έχουν όλα τα εφόδια για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να φτάσει ξανά ψηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x