Ειδήσεις

Μπουρούσης: «Είμαστε μια αγαπημένη ομάδα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπορούσης. «Προσπαθούμε για την Ελλάδα», είπε και πρόσθεσε: «Έτοιμοι για Ρωσία».

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ κόντρα στην Σουηδία, ωστόσο ξεκαθάρισε πως το σύνολο είναι πάντα πάνω από πρόσωπα.

Αφού λοιπόν εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοση και τη νίκη, σχολίασε πως όσοι αγωνίζονται με το εθνόσημο το κάνουν για χάρη της Ελλάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως όλοι θα είναι έτοιμοι για το επόμενο... εμπόδιο, της Ρωσίας.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μπουρούσης:

«Πρώτα από όλα να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν ήταν καθόλου εύκολο,. Στην πρεμιέρα έπρεπε να προσαρμοστούμε, γιατί δεν ξέραμε καλά τον αντίπαλό μας. Στα πρώτα λεπτά είχαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά στη συνέχεια η άμυνα ήταν καλύτερη και πήραμε μία εύκολη νίκη. Περιμέναμε περισσότερη αντίσταση. Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε εύκολα τη νίκη», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εμείς κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια, όχι της Τουρκίας. Θέλουμε να πάρουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε. Είναι νωρίς να μιλάμε για την εικόνα του ομίλου. Όπως γνωρίζετε στην ομάδα δεν κοιτάμε την εμφάνιση του καθενός. Όλοι παίζουμε για την ομάδα. Είναι μία αγαπημένη ομάδα. Μία μεγάλη παρέα που προσπαθούμε για τη χώρα μας και το δικό μας καλό».

Τέλος, αναφορικά με το παιχνίδι με τη Ρωσία που ακολουθεί, είπε: «Θα κάνουμε το σκάουντινγκ και νομίζω πως θα είμαστε δυνατοί και έτοιμοι γιατί η Ρωσία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Δεν θα σταθούμε στις απουσίες της»,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x