Champions League

Μπουτραγκένιο: «Θα πρέπει να είναι προσεκτική η Ρεάλ»

Με καλό μάτι είδε την κλήρωση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σάλκε για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, που όμως τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι προσεκτική στη Γερμανία.

Αισιόδοξος για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο ύστερα από την κλήρωση της των «16» που έφερε τη «βασίλισσα» αντιμέτωπη με τη Σάλκε.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν αντιμετωπίσει και πέρσι τους «βασιλικούς μπλε», και πάλι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «μερένχες» να επικρατούν και στα δύο παιχνίδια (6-1 στη Γερμανία και 3-1 στο «Μπερναμπέου»). Ωστόσο, ο πρώην άσος των Μαδριλένων και νυν υπεύθυνος των διεθνών σχέσεων του συλλόγου, επισήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι προσεκτική.

«Βλέπουμε την κλήρωση με καλό μάτι. Θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία που αποκομίσαμε πέρσι, όταν και προκριθήκαμε ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο πάντως είναι πάντα απρόβλεπτο. Θα είναι πολύ πιο δύσκολη η αναμέτρηση φέτος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ήταν τα λόγια 51χρονου πρώην επιθετικού της «βασίλισσας» που στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Σάλκε.

«Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και έχουν πιστούς φιλάθλους. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για ένα αποτέλεσμα όπως το περσινό ώστε να έχουμε τελειώσει την πρόκριση πριν από το παιχνίδι στη Μαδρίτη. Υπήρχαν θεωρητικά δυσκολότεροι αντίπαλοι, όμως 90 λέπτα στη Γερμανία είναι πάντα δύσκολα. Η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να κοστίσει πολύ. Έχουμε τον ύψιστο σεβασμό για τον αντίπαλο μας, έναν σύλλογο που έχουμε μια ισχυρή σχέση», κατέληξε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Σάλκε για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στις 18 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς του Μπερναμπέου θα γίνει στις 10 Μαρτίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x