sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Μπουχαλάκης σημαίνει… μπαλωθιά! (video)

Μην τον αφήνετε αφύλαχτο! Ο Μπουχαλάκης… μπουμπούνισε δις, με διαφορετικά πόδια(!) και άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Φόρεστ, θυμίζοντάς μας ότι όταν σκοράρει, το κάνει ΠΑΝΤΑ… ζωγραφίζοντας!

Γκολτζή, δεν τον λες.

Αφενός, κεντρικός χαφ είναι ο άνθρωπος και αφετέρου, δεν έχει παίξει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Όποτε, όμως, τού στρώνεται η μπάλα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ξέρει πάρα πολύ καλά τι να την κάνει!

Και το απέδειξε και το Σάββατο (12/8), όπου… μπουμπούνισε δύο γκολάρες, με διαφορετικά πόδια(!), οδηγώντας, με τα πρώτα του τέρματα στην Αγγλία, τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην εκτός έδρας νίκη (με ανατροπή) επί της Μπρέντφορντ -και στο «δύο στα δύο» στην Championship!

Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που από τα πόδια του 24χρονου φεύγουν… κεραυνοί, θυμίζοντας στους αντιπάλους του πως δεν πρέπει ΠΟΤΕ να τον αφήνουν αφύλαχτο, ακόμη και όταν είναι αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Θυμηθήκαμε, λοιπόν, ότι ο Μπουχαλάκης είχε ρίξει… μπαλωθιά και σε εκείνο το ματς Κυπέλλου, του Ολυμπιακού με τον Τύρναβο (8-0), το οποίο μπορείτε να δείτε στο 1:09 του παρακάτω βίντεο:



Όπως και στη Μυτιλήνη, στην «πεντάρα» των Πειραιωτών επί της Καλλονής, τον Δεκέμβρη του 2014, που μπορείτε να θυμηθείτε στο 1:35:



Για να μας έρθει στο μυαλό μας και το ωραιότερο (μέχρι σήμερα, ίσως) γκολ του Έλληνα μέσου, σε εκείνη την απίστευτη, φιλική «τριάρα» των «ερυθρόλευκων» επί της Μίλαν, στην Αμερική, το καλοκαίρι του 2014:



Πού καταλήγουμε;

Μην αφήνετε τον Μπουχαλάκη να σουτάρει!

Θυμηθείτε ξανά τα δύο, πρώτα γκολ του με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ:





Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x