Ισπανία

Μπράβο… την Δευτέρα γίνεσαι Μπαρτσελόνα

Επίσημα θα παρουσιαστεί την Δευτέρα (7/7) από την Μπαρτσελόνα ο Κλαούντιο Μπράβο. Την Κυριακή θα προσγειωθεί στην Βαρκελώνη όπου θα βγάλει την παραδοσιακή φωτογραφία μπροστά από τα γραφεία της ομάδας.

Μπορεί στις 28 Ιουνίου να ολοκληρώθηκε το όνειρο της Χιλής για πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για τον Κλαούντιο Μπράβο όμως τώρα αρχίζει.

Μόλις τρεiς μέρες πριν από τον αποκλεισμό της εθνικής του από την Βραζιλία, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο τερματοφύλακα, αφού κατέθεσε ένα ποσό της τάξης των 12 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Σοσιεδάδ κι έκλεισε τετραετές συμβόλαιο με τον Χιλιανό αρχηγό.

Τώρα η μεταγραφή του (όπως όλα δείχνουν) βασικού τερματοφύλακα των Καταλανών για τη νέα σεζόν έχει φτάσει στην τελική της ευθεία. Την Κυριακή (6/7), ο έμπειρος πορτιέρο θα προσγειωθεί στην Βαρκελώνη και θα βγάλει την πρώτη όπως ήδιστε φωτογραφία έξω από τα γραφεία του συλλόγου.

Τα σπουδαία θα ακολουθήσουν όμως την επόμενη μέρα, καθώς ο Μπράβο θα περάσει αρχικά από ιατρικά και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, στην συνέχεια θα πατήσει για πρώτη φορά το χορτάρι του «Καμπ Νου» ως παίκτης της Μπαρτσελόνα και μετά θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα.

Να θυμίσουμε πως κατά την διάρκεια του Μουντιάλ δέχθηκε μόλις δύο γκολ σε κανονική διάρκεια αγώνα (ένα από την Αυστραλία κι ένα από την Βραζιλία), ενώ παραμένει ο κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης σύμφωνα με το Castrol Index Ranking της FIFA.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x