Betmasters

Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας: Με VAR για πρώτη φορά στην Αγγλία

Με ντέρμπι μίσους ολοκληρώνεται η τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Mε το ντέρμπι μίσους Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας ολοκληρώνεται απόψε η τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Υπάρχουν φόβοι για επεισόδια μεταξύ των οπαδών, αφού και στο ματς του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν ταραχές τόσο εκτός όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Στα αξιοσημείωτα, το αποψινό παιχνίδι θα είναι το πρώτο στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπου θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα VAR. H αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακουλουθεί επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης.

Ανάλυση

Αρκετά μέτρια τα πήγε μέσα στις γιορτές η Μπράιτον, αφού κατάφερε να κάνει ρεκόρ 1-2-1, ενώ στο τελευταίο της ματς εναντίον της Μπόρνμουθ παραχώρησε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας, σε ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Κρις Χιούτον από εδώ και πέρα δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού αυτήν τη στιγμή βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και θα δώσει μεγάλη μάχη για να τα καταφέρει. Αλλαγές αναμένονται σήμερα, με τον εξτρέμ Σκελότο να είναι αμφίβολος, με το Χιούτον να επιβεβαιώνει πως θα προβεί σε ροτέισον, καθώς ακολουθεί το σημαντικό εκτός έδρας ματς με την Γουέστ Μπρομ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και τα προγνωστικά για το ντέρμπι Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x