Ελλάδα

Μπράμος: «Επιτέλους… σπίτι μας»

Ο Μάικ Μπράμος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει την Πέμπτη για πρώτη φορά στη φετινή Ευρωλίγκα στη φυσική του έδρα.

Φιλόξενη η Λευκωσία και το Ηράκλειο. Πολύς ο κόσμος που βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον Παναθηναϊκό στα ματς με Λαμποράλ Κούτσα και Λοκομοτίβ Κουμπάν. Όμως… άλλο πράγμα το «σπίτι» σου. Και ο Μάικ Μπράμος δεν έκρυψε μέσω του blog του τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη θα υποδεχτεί τη Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ και μπροστά στο κοινό του, για πρώτη φορά στη φετινή Ευρωλίγκα.

Παράλληλα σχολίασε την καλή εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά και το… χαμό που γίνεται στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά, ο Μάικ Μπράμος έγραψε:

«Απέναντι στον Πανιώνιο ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ για εμάς, καθώς αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό τον αγώνα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια παίξαμε καλή άμυνα, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ, διαβάσαμε καλύτερα στην επίθεση και αντιδράσαμε πιο σωστά σε όλες τις καταστάσεις. Τώρα είναι λογικό να σκεφτόμαστε μονάχα την αναμέτρηση με τη Λιέτουβος Ρίτας την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και γενικότερα για τον όμιλο μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γυρίσουμε στο ΟΑΚΑ, στο σπίτι μας, γι’ αυτό το παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ξανά μεγάλη ενέργεια στο παρκέ για να φτάσουμε στον στόχο μας. Θα έρθουν και αυτοί να παίξουν πραγματικά σκληρά, οπότε καταλαβαίνετε πως είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Στον όμιλό μας γίνεται ένας χαμός, όλες οι ομάδες παλεύουν για όλες τις θέσεις, κάθε ομάδα είναι ακόμη ζωντανή και κάθε αγώνας είναι σημαντικός για όλους και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να βλέπουμε μονάχα το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε πολλούς οπαδούς μας την Πέμπτη το βράδυ, αντλούμε μεγάλη ενέργεια όταν παίζουμε στην έδρα μας με το κοινό μας, ξέρουμε πως πάντα μας υποστηρίζουν και πρέπει να παίξουμε με τόση ενέργεια όση μας δίνει ο κόσμος μας. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε. Σας περιμένω την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x