Επικαιρότητα

Μύδροι Κικίλια: Ο Τσίπρας λέει ψέμματα και φέρνει 4ο Μνημόνιο

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, στην ενημέρωση στους δημοσιογράφους.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, στην ενημέρωση στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο, με αλαζονεία, έπαρση και αυταρέσκεια στους πολίτες οι οποίοι βιώνουν την τραγική πραγματικότητα των επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Επίσης σημείωσε ότι το πλεόνασμα Τσίπρα δεν πάει στην κοινωνία αλλά στην οικοδόμηση κομματικού κράτους με τους διορισμούς ημετέρων από τις πόρτες και τα παράθυρα σε φορείς, υπουργεία και κομματικά γραφεία.

Και υπογράμμισε:

Εμείς στην απάτη του κ. Τσίπρα, δε θα γίνουμε συνένοχοι. Δε ψηφίζουμε μέτρα δε ψηφίζουμε αντίμετρα.

Όσο για την πρωθυπουργική αναφορά, ότι θα "μας βγάλει από τα Μνημόνια" ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναρωτήθηκε, πώς θα το κάνει αυτό από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει σκληρά μέτρα μετά το 2018, για να υπογραμμίσει:

Λέει ψέματα! Έχει ήδη δεχτεί και φέρνει, 4ο Μνημόνιο, με υψηλά πλεονάσματα για πολλά, ενώ συμπλήρωσε:

Ξεχειλίζει η οργή των Ελλήνων, γιατί έχουν καταλάβει, ότι δεν υπάρχει κάτι που δε θα έδινε, για την καρέκλα.

Επίσης υποστήριξε πως η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα με ένα πρόγραμμα μείωσης της φορολογίας, μείωσης των δαπανών του κράτους, επενδύσεων, νέων θέσεων εργασίας και στήριξης των αδυνάμων και τόνισε ότι η αλήθεια θα κερδίσει το ψέμα.

"Πλέον όλοι καταλαβαίνουν ότι ικανή και αναγκαία συνθήκη, είναι να φύγει η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης."

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x