Επικαιρότητα

Μυστήριο με τον μοτοσικλετιστή στην Δραπετσώνα: Δεν τον χτύπησε σφαίρα

Εξετάζεται το ενδεχόμενο το αντικείμενο που τον χτύπησε να ήταν εξάρτημα από το ρουλεμάν της ίδιας του της μοτοσικλέτας, που πιθανώς έπαθε βλάβη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον μοτοσικλετιστή που χτυπήθηκε από αδέσποτο σκάγι στη Δραπετσώνα ενώ βρισκόταν εν κινήσει με την μηχανή του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και τραυματιστεί σοβαρά. Όπως μετέδωσε ο Ant1, οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έπειτα από ολοκληρωμένες έρευνες φαίνεται πως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το στρογγυλό αντικείμενο που αφαιρέθηκε πίσω από το αυτί του 47χρονου μοτοσικλετιστή δεν είναι σκάγι αλλά άλλο μεταλλικό αντικείμενο.

Το αντικείμενο αυτό είχε μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προς διερεύνηση. Μέχρι εκείνη την στιγμή οι αστυνομικοί πίστευαν πως το αντικείμενο αυτό είναι σκάγι το οποίο προέρχεται από άσκοπους πυροβολισμούς από καραμπίνα. Όμως, ειδικοί της βαλλιστικής μετά από την διερεύνηση του αντικειμένου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για σκάγι αλλά για άλλη μεταλλική μπίλια και όχι μολυβένια όπως είναι τα σκάγια. Πιθανόν να πρόκειται για σιδερένια μπίλια από ρουλεμάν.

Πλέον εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έπαθε κάποια βλάβη το ρουλεμάν της πίσω ρόδας της μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα να σπάσει και μια από τις μπίλιες του εξαρτήματος να βρήκαν το μοτοσικλετιστή στο κεφάλι, καθώς δεν φορούσε κράνος εκείνη την στιγμή.

Η μοτοσικλέτα του 47χρονου, έπειτα από αίτημα συγγενών αναμένεται να δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ερευνηθεί από τους ειδικούς των εργαστηρίων.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x