Super League 2

«Μυθομανή και γραφικέ κ. Κούγια...»

Άλλη μια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον Αλέξη Κούγια, τον οποίο χαρακτηρίζει μυθομανή και γραφικό…

Ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Παναχαϊκή συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά, ήταν σειρά της θεσσαλικής ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση, μετά την τελευταία των Πατρινών, οι οποίοι εξέφραζαν απορίες για τον πραγματικό μέτοχο και πρόεδρο της ομάδας, «φωτογραφίζοντας» τον Αχιλλέα Μπέο.

Οι Θεσσαλοί ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα ασχοληθούν ξανά με τον Αλέξη Κούγια, τον οποίο χαρακτηρίζουν μυθομανή και γραφικό, ενώ αναφέρουν ότι είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν με επενδυτή, εφόσον γνωρίζει κάποιον το νομικό του γραφείο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον μυθομανή και γραφικό Αλέξη Κούγια. Εξάλλου η ΕΕΑ με τη χθεσινή της απόφαση διαψεύδει για άλλη μία φορά τον Αλέξη Κούγια με τις ανακρίβειες που λέει.

Περαστικά σου κ. Κούγια.

Υ.Γ.: Σε ότι αφορά το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αν το νομικό σας γραφείο κύριε Κούγια γνωρίζει κάποιον επενδυτή, πολύ ευχαρίστως να διαπραγματευτούμε μαζί του. Διαφορετικά τα θεσμικά όργανα και οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι ενήμερες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x