Επικαιρότητα

Μυτιλήνη: Σε ποιμνιοστάσιο έκρυβαν τεσσεράμισι κιλά χασίς

Οι άντρες του Λιμενικού έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο στο μαντρί και ακινητοποίησαν πέντε αλλοδαπούς οι οποίοι φύλαγαν σε αυτό πέντε συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών.

Άφησαν τις θάλασσες και τα λιμάνια και έπιασαν τα… χωράφια της Μυτιλήνης οι άνδρες της Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, για να εντοπίσουν το ποιμνιοστάσιο όπου οι πληροφορίες τους έλεγαν ότι διακινούνταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών!

Μετά από παρακολούθηση, έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο στο μαντρί και ακινητοποίησαν πέντε αλλοδαπούς οι οποίοι φύλαγαν σε αυτό πέντε συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και 630,3 γραμμαρίων.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες είχαν στην κατοχή τους 11.800 ευρώ, που κατασχέθηκαν μαζί με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, καθώς φέρονται να προέρχονταν από την πώληση του χασίς. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

*** Πάνω του και στην αποθήκη δίπλα στο σπίτι του σε περιοχή της Κοζάνης, είχε συνολικά 173 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ένας 38χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει στοιχεία σε βάρος του. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης άσκησε στον 38χρονο δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x