Κώστας Νικολακόπουλος

Μωρέ καλά τα έλεγε ο Σωκράτης Π. Κόκκαλης

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο www.sport-fm.gr τι ωραίο είναι να βλέπεις τα πλέϊ οφ!

• Μωρέ καλά τα έλεγε ο Σωκράτης Π. Κόκκαλης. Είναι ωραίο να χαζεύεις τα πλέϊ οφς!

• Μπορεί να μην υπάρχει ενδιαφέρον για την τελική έκβαση, αφού ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο στην ιστορία του μίνι αυτού πρωταθλήματος, αλλά υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που έχουν γούστο!

• Να βλέπεις στην Τούμπα τον Ιβάν Σαββίδη να φεύγει από τη σουίτα του και να πηγαίνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δίνοντας τεχνικές συμβουλές στον προπονητή της ομάδας του, τον Γεωργιάδη (!)-διότι, για ποιο άλλο λόγο να πήγε;…

• Να βλέπεις τον (δεύτερο) επόπτη Σωτηρόπουλο να κάνει δώρο στον ΠΑΟΚ τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, ένα τετ α τετ πεντακάθαρο οφσάϊντ, αλλά νωρίτερα κι αργότερα να σταματάει δύο κανονικές επιθέσεις του ΠΑΟΚ με οφσάϊντ! Και πολύ έξυπνα τον συνάδελφο από τη Νόβα, αφού βάσει της πολιτικής του καναλιού δεν έπρεπε να κρίνει τις διαιτητικές αποφάσεις, να σχολιάζει ότι είχε τον…ήλιο απέναντί του ο επόπτης-εννοώντας ότι έτσι δεν μπορούσε να…δει καλά.

• Να βλέπεις τον διαιτητή Μάνταλο (συνδέσμου Καβάλας πλέον) να παίζει 55-45 έδρα και να ανεβάζει…κατακόρυφα το ποσοστό στην εν ψυχρώ αγκωνιά του Παπαδόπουλου στον Σανκαρέ, αφού αντί για απευθείας κόκκινη κάρτα έκανε πως δεν έγινε και δεν είδε τίποτα.

• Πως να μην θυμώσει μετά ο μεγαλομέτοχος, βλέποντας την ομάδα του, με καλή, για την ίδια, διαιτησία, να μην μπορεί να κερδίσει μέσα στην Τούμπα, τον Αστέρα, που τρεις μέρες πριν είχε φάει το 0-4 από τον Παναθηναϊκό. Και πώς να μην πάει μετά στα αποδυτήρια να απειλήσει, αν κατάλαβα καλά, ότι θα διώξει το καλοκαίρι τους «Νομπόες»-όλα αυτά πριν τους δύο τελικούς με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ!

• Αλλά το κερασάκι στην τούρτα νομίζω ήταν η δήλωση του 38χρονου αριστερού μπακ Λίνο, ότι γύρισε για να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ, αφού είναι τώρα σε καλύτερη κατάσταση απ΄ όταν έφυγε!!!

• Να βλέπεις, όμως, και στη Λεωφόρο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ρίχνουν…πλαστικές χειροπέδες προς τον διαιτητή Αρετόπουλο, για την ακύρωση ενός γκολ, που έγινε όχι από δική του υπαιτιότητα, αλλά με υπόδειξη του επόπτη κι ενώ ο ίδιος ο ρέφερι είχε δείξει σέντρα.

• Να βλέπεις στην εξέδρα πανό, με το οποίο κατά κάποιο τρόπο να γίνεται «σύγκριση» του Μαρινάκη με τους…Κοσκωτά και Σαλιαρέλη! Προσέξτε, του Μαρινάκη με τα πέντε πρωταθλήματα στα πέντε χρόνια (ρεκόρ ανεπανάληπτο να το κάνει κάποιος αμέσως με το που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό), με τους δύο μόνους προέδρους του Ολυμπιακού που δεν πήραν πρωτάθλημα τα τελευταία 35 χρόνια!!!

• Σε πιο...αγωνιστικό επίπεδο, ο καημένος ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος. Έπρεπε να νικήσει, ήταν καλύτερος, είχε φάσεις κι η αλλαγή του Γεωργιάδη με την είσοδο του Κουλούρη δημιούργησε κι άλλες επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Τζιόλης όσο αντέχει κάνει τη διαφορά κι ο Μακ χρειάζεται ένα γκολ για να βρει την χαμένη εμπιστοσύνη του. Μπορεί, όμως, η γκίνια του ΠΑΟΚ να γυρίσει σε τύχη με τον Παναθηναϊκό…

• Ο Αστέρας είχε ρέντα και πήρε το καλό αποτέλεσμα, αλλά κι έπαιξε όπως ξέρει-κι όχι με τις φαεινές εμπνεύσεις του Βεργέτη (δύο δεκάρια, δύο σέντερ φορ και στόπερ τον…Αλόκο) στον αγώνα του με τον Παναθηναϊκό.

• Στη Λεωφόρο ο Νίνης μοιάζει να μπορεί να εξελιχθεί στην καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για του χρόνου κι ο Μπεργκ όταν έχει ρέντα δεν πιάνεται. Ήταν δε μαγκιά του Καρέλλη, που επέμεινε και πήρε την κεφαλιά (έστω κι αν αστόχησε) και δεν έπεσε για να πάρει πέναλτι στη φάση που τον τράβηξε ο αντίπαλος αμυντικός.

• Ο Ατρόμητος έπαιξε κατενάτσιο άνευ προηγουμένου, πλησίασε σε φάση μία φορά, στο 86’ με ένα παίκτη, τον 29χρονο Κοντοέ, που στην καριέρα του ακόμη δεν έχει σκοράρει κι ο Κατσουράνης απορώ πως παίζει 90 λεπτά σε κάθε ματς: στη φάση του 1-0 όχι απλά δεν έκανε φάουλ στο Νίνη, αλλά σήκωσε και τα χέρια ψηλά για να δείξει ότι δεν έκανε φάουλ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x