Επικαιρότητα

Ν.Δ: Ο Τσίπρας συνεχίζει να κινείται στη δική του πραγματικότητα

H Νέα Δημοκρατία σχολίασε ότι «δυστυχώς για τη χώρα, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κινείται στη δική του πραγματικότητα, πολύ μακριά από όσα βιώνουν οι πολίτες».

H Νέα Δημοκρατία, σχολίασε με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο του Economist, ότι «δυστυχώς για τη χώρα, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κινείται στη δική του πραγματικότητα, πολύ μακριά από όσα βιώνουν οι πολίτες».

Η Ν.Δ. καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι «έχει δείξει αλλεργία ιδεολογική απέναντι στις μεταρρυθμίσεις, καταδιώκει την υγιή επιχειρηματικότητα, γυρίζει την παιδεία μας πολλές δεκαετίες πίσω. Επιβάλλει διαρκείς φορολογικές επιβαρύνσεις».

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωσε: «Για όλους αυτούς τους λόγους είναι μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να οδηγήσει σε δυναμική επανεκκίνηση την οικονομία και τη χώρα σε έξοδο από την κρίση».

Όπως αναφέρει η Πειραιώς, «η κυβέρνηση αδυνατεί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμβάλει θετικά στις προοπτικές της χώρας. Είναι μια κυβέρνηση ανίκανη να ξεκολλήσει από το χθες».

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x