Βόλεϊ

«Να διατηρήσουμε τον τίτλο»

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε την Τρίτη για πρώτη φόρα για τη νέα περίοδο στο «Παλατάκι» και στόχος είναι η διατήρηση των «σκήπτρων» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Volley League.

Αυτό ευχήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και ιδιαίτερα ο πρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΤΑΑ, Αντώνης Τσαλόπουλος και ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο πρώτος τόνισε πως: «Καλωσορίζω όλους τους παίκτες της ομάδας και το προπονητικό τιμ. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και να τριτώσει το καλό. Να ζήσουμε πάλι τις στιγμές τις περυσινές και τις προπέρσινες. Πολλά καινούργια πρόσωπα. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να ενισχύσουμε την ομάδα και να έχει "βάθος".

Με την ευκαιρία, να καλέσω και τους φίλους του ΠΑΟΚ να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ομάδας για την αγορά των διαρκείας, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η χρονιά από οικονομικής πλευράς».

Για ακραίο που θα αποκτηθεί: «Θα καλυφθεί η θέση, είμαστε σε διαπραγματεύσεις και συζητάμε. Έχουμε την άνεση χρόνου. Η ομάδα είναι δυνατή, αλλά με αυτή την προσθήκη θέλουμε να την κάνουμε πιο δυνατή».

Για τους στόχους: «Ότι "πετάει", το "χτυπάμε". Να τριτώσει το καλό. Οι άλλοι έχουν άγχος. Όχι εμείς. Εμείς θα αντισταθούμε στο να μας κατεβάσουν από την κορυφή».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Πιάτσα ότι ο ΠΑΟΚ δε θα έχει τύχη στο νέο πρωτάθλημα: «Πόσο πόνεσε ο Πιάτσα, βγάζει πόνο».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Εμείς, από την πλευρά μας, κάναμε αυτό που οφείλαμε. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας περισσότερο από τις προηγούμενες δύο χρονιές, σε όλο το πρωτάθλημα όχι μόνο στην τελική φάση.

Για αυτό, με 50 ευρώ μπορούν να παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια. Δε θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος από την προπώληση, αλλά και ο κόσμος ήταν σε διακοπές. Τώρα που γυρνάμε, πρέπει, όμως, να το σκεφτούν».

Ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε πως: «Και από την πλευρά μου, όπως πάντα τέτοια εποχή, καλωσορίζω τους νέους παίκτες. Έχουμε ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό, είμαστε πιο πλήρεις, πιο ανταγωνιστικοί και να είμαστε όλοι γεροί, να μην έχουμε τραυματισμούς σοβαρούς. Όποιο μικροπρόβλημα, θα ξεπερνιέται. Να στοχεύουμε πάντα ψηλά. Όλοι οι αθλητές έχουν αυτό στο μυαλό τους και θα δουλέψουν για αυτό».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Νωρίς να ξέρουμε. Ξέρω το ρόστερ, θα είμαστε πιο πλήρεις και πιο ανταγωνιστικοί σε όλες τις γραμμές. Την ταυτότητα θα τη "χτίσουμε" μέσα στη χρονιά, ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί. Στόχος είναι η διεκδίκηση της κορυφής.

Και το Super Cup είναι ένα τρόπαιο που είναι πολύ νωρίς και οι ομάδες θα είναι ανέτοιμες, δεν είναι ο βασικός μας στόχος, αλλά το θέλουμε. Το πιο δυνατό και το πιο βαρύ τρόπαιο είναι του πρωταθλητή. Όταν είσαι πρώτος, όλοι θέλουν να σε κατεβάσουν.

Αυτή τη στιγμή είμαστε πρωταθλητές. Πέρυσι, το πήραμε ξανά. Κάθε χρονιά, όμως, είναι πιο δύσκολο. Άγχος δεν υπάρχει. Η φιλοσοφία μου είναι να "χτίσουμε" μια δυνατή ομάδα και όπου φτάσει. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας. Η ουσία είναι τι γίνεται στην πράξη και το τέλος».

Για το μέχρι τώρα ρόστερ, την προσθήκη ακραίου, αλλά και το πως αισθάνεται ο ίδιος που βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στο "τιμόνι" του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή έχουμε 13 αθλητές και υπάρχει δυνατότητα για μια ακόμη θέση ξένου. Έχουμε επαφές, μιλάμε, αλλά στόχος είναι να βρούμε κάτι καλό που θα μας βοηθήσει. Θα το εξετάσουμε ιδιαίτερα καλά.

Φυσικά, είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ. Πρέπει να το αποδείξουμε και στην πράξη. Αισθάνομαι πολύ όμορφα και είναι πολύ ευχάριστο να είσαι τόσο ψηλά που δεν τον περίμενε κανείς την πρώτη χρονιά και με ένα σύνολο που κοιτάζει και πάλι ψηλά. Έτσι είναι όταν συμβαδίζουν τα θέλω όλων εδώ μέσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x