Euroleague

«Να ελέγξουμε το ρυθμό»

Ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι το κλειδί, προκειμένου να φύγει ο Παναθηναϊκός με το διπλό από το Ισραήλ, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. «Να παίξουμε καλύτερα» δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται (14/11, 21:05) στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Euroleague και θέλει απαραιτήτως τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και ψυχολογικούς λόγους.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αποστολής τους και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, ώστε να την φέρουν σε πέρας. Και όπως είπε ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, πρέπει να παίξουν καλύτερα από ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια, να είναι συγκεντρωμένοι και να ελέγξουν τον ρυθμό.

«Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα. Παίζουν με κοντά σχήματα, ωστόσο, αυτό δεν τους επηρεάζει στα ριμπάουντ, καθώς όλοι οι παίκτες βοηθούν. Παίζουν γρήγορα και έχουν τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη για το παιχνίδι στο post. Όταν, μάλιστα αγωνίζονται στη ‘NOKIA Arena’, παίρνουν μεγαλύτερη ενέργεια από τους φιλάθλους τους.

Αλλάζουν πράγματα στο παιχνίδι τους, ώστε να ‘παίξουν’ με το μυαλό του εκάστοτε αντιπάλου. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό» δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στην ιστοσελίδα της Euroleague.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x