F1

«Να επικεντρωθούμε στις ευκαιρίες»

Πίσω του αφήνει το ισπανικό γκραν πρι ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος προτρέπει την ομάδα να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Να αφήσει πίσω του το απογοητευτικό αποτέλεσμα στο γκραν πρι της Βαρκελώνης θέλει ο Λιούις Χάμιλτον, ενόψει του έκτου γύρου του πρωταθλήματος στο Πριγκιπάτο (24/26/5).

Ο Βρετανός πιλότος στην Καταλονία εκκίνησε δεύτερος, ωστόσο λόγω της υποτονικής απόδοσης της W04 είδε την καρό σημαία από την 12η θέση, σημειώνοντας το χειρότερο αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 τόνισε πως θα πρέπει να επικεντρωθούν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά ώστε να βελτιώσουν την απόδοσή τους κατά τη διάρκεια ων αγώνων.

«Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το απογοητευτικό αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη και να επικεντρωθούμε στις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Το Μονακό είναι ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες και μου αρέσει πολύ να οδηγώ σε αυτούς τους δρόμους.

Ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σιρκουί οι κατατακτήριες εκεί παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας στους αγώνες. Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε κίνητρα
», δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x