Ισπανία

«Να επιστρέψει ο Γκουαρντιόλα»

Η επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη λύση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα σεζόν υποστήριξε ο Γιόχαν Κρόιφ σε δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ.

Η λύση για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσαλόνα είναι και πάλι ο Πεπ Γκουαρντιόλα!

Πρόκειται για άποψη του Γιόχαν Κρόιφ την οποία και εξέφρασε σε δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ με αφορμή την επόμενη αγωνιστική σεζόν και την αναζήτηση προπονητή που έχει αρχίζει στην «Μπάρτσα».

«Αυτοί που δεν γνωρίζουν είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις. Δεν φταίει ο προπονητής. Δεν φταίνε οι παίκτες. Φταίνε αυτοί που χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να κάνουν δουλειές. Η Μπαρτσελόνα έχει διοικητικό πρόβλημα. Ο πρόεδρος θέλει να είναι και προπονητής και μάνατζερ», ήταν το πρώτο σχόλιο του «ιπτάμενου Ολλανδού» για την κατάσταση στην ομάδα και συνέχισε:

«Το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα είναι να επιστρέψει ο Γκουαρδόλα. Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής και δεν υπάρχει καλύτερος. Εγώ, εάν ο Λαπόρτα επέστρεφε ως πρόεδρος, θα του έλεγα ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να υπογράψει τον Πεπ. Και ως έξυπνος άνθρωπος, είμαι βέβαιος ότι θα το έκανε», ανέφερε.

Μάλιστα, ο Κρόιφ πήρε θέση και για την κριτική που ασκείται στον Μέσι…

«Είναι ανοησία. Πριν από λίγο καιρό λέγαμε ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και τώρα, μετά από τον αποκλεισμό του Champions League, αμφισβητείται η αξία του», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x