Βόλεϊ

Να γλιτώσει… μπελάδες ο ΠΑΟΚ

Νίκη για να γλιτώσει τον μπελά των πλέι άουτ θέλει ο ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, για την 17η αγωνιστική της Volleyleague.

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague κόντρα στον Εθνικό.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει μακριά απ’ τις επικίνδυνες θέσεις των πλέι άουτ, αλλά και μέσα στην οκτάδα της βαθμολογίας.

«Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα», ήταν το μόνο που θέλησε να πει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γιάτσης και ο κεντρικός του δικεφάλου Κάσσανδρος Στίγγας συμπλήρωσε: «Ο Εθνικός είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά, να συνεχίσουμε το σερί μας και να πάρουμε μια νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα».

Από την άλλη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης περνάει περίοδο αγωνιστικής κάμψης και θέλει νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Το συγκρότημα του Σάκη Μουστακίδη μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες (τρεις απ’ την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ και μια απ’ τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα).

Η επιστροφή στις νίκες είναι μοναδικός στόχος για τον Εθνικό, όπως δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου: «Είναι μία ακόμα δοκιμασία. Τον τελευταίο καιρό έχουν δοκιμαστεί οι αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα. Αυτά έχει ο πρωταθλητισμός. Περιμένω και ελπίζω πως οι παίκτες μου θα βρουν τη σκέψη που χρειάζεται για να προχωρήσει η ομάδα. Έχουμε κάνει την κοιλιά στην απόδοση μας. Έχουμε μπροστά μας έξι δύσκολες αγωνιστικές και πρέπει πρώτα να κλειδώσουμε την 4αδα και μετά να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση του στο Κύπελλο. Με την παρουσία του νέου πασαδόρου Μακίμπιν και του Λόουσον έχει βελτιωθεί πολύ. Θα γίνει σκληρός αγώνας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x