Betmasters

Να η ευκαιρία για τη Χάνσα Ρόστοκ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το «τρίποντο» επιβίωσης των ανατολικογερμανών, απέναντι στη δεύτερη ομάδα της Μάιντς, για την 3.Liga της Γερμανίας.

Ένας από τους πλέον ξακουστούς συλλόγους της πρώην Ανατολικής Γερμανίας υποδέχεται στην «DKB Arena» τη Μάιντς Β για την 26η αγωνιστική της τρίτης κατηγορίας της χώρας. Τα δεδομένα για τη Χάνσα είναι εναντίον της προσπάθειας που κάνει για να κρατηθεί στο πρωτάθλημα και να μην υποβιβαστεί στην τέταρτη κατηγορία.

Με τον Κάρστεν Μπάουμαν στην τεχνική της ηγεσία η ομάδα από το Ρόστοκ παρουσιάζει βελτίωση. Είναι αήττητη από την επανέναρξη και μετά, με μία νίκη (1-2 τη Βέχεν εκτός) και δύο ισοπαλίες (2-2 με τη Ρέγκενμπουργκ εντός και 1-1 με τη Σόνενχοφ εκτός). Στο τελευταίο ματς προηγήθηκε, ήταν καλύτερη για περίπου μία αγωνιστική ώρα, αλλά τελικά δεν κράτησε το υπέρ της σκορ.

Η αντίπαλός της Μάιντς Β έχει τους ίδιους πόντους (22), μα μ΄ ένα παιχνίδι λιγότερο, όπως και η Σόνενχοφ η οποία έχει δύο λιγότερα! Εν δυνάμει, δηλαδή, η Χάνσα μπορεί να βρεθεί 19η στις 20 ομάδες και βαθιά χωμένη στη ζώνη του υποβιβασμού, εφόσον δεν κερδίσει τα «six-pointer» που δίνει και οι αντίπαλοι πάρουν τα εξ αναβολής τους.

Κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα δεν υπάρχει κι αυτό είναι στα συν του προτεινόμενου «άσου». Η δεύτερη ομάδα της Μάιντς πέρασε μία εβδομάδα ανακατατάξεων, συνέπεια όσων συνέβησαν στο κλαμπ της Μπουντεσλίγκας. O Κάσπερ Χιούλμαντ απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία και στη θέση του ανέλαβε ο Ελβετός Μάρτιν Σμιντ, που άφησε τη Μάιντς Β.

Το δικό του πόστο «κατέλαβε» ο Σάντρο Σβαρτς, στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Πέρασε καιρός από τη θητεία του στη Βέχεν, με προηγούμενη δουλειά – πριν εργαστεί στις ακαδημίες της Μάιντς – να είναι η Έσμπορν της πέμπτης κατηγορίας (Hessenliga). Ο Σβαρτς καλείται σε σύντομο διάστημα να βρει πατήματα σε μία απαιτητική κατηγορία και να κρατήσει τη Μάιντς Β στην τρίτη Γερμανίας!

Η Χάνσα, όσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει, είναι τεράστιο μέγεθος απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Χρειάζεται τους βαθμούς, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο και «καυτό» κοινό και καλείται να χαρίσει σ΄ αυτό ένα «τρίποντο» για πρώτη φορά μετά τις 7 Νοέμβρη. Ακολούθησαν, για το πρωτάθλημα, οι ήττες από Δρέσδη, Πρόισεν Μίνστερ και Χόλστεν Κίελ και η ισοπαλία με τη Ρέγκενσμπουργκ. Το 1,90 είναι δίκαιο και το στηρίζουμε από ημίχρονο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
165. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΜΑΪΝΤΣ Β: 1 (1,90)
165. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΜΑΪΝΤΣ Β: 1 Η (2,45)
165. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΜΑΪΝΤΣ Β: 1 Η – 1 Τ (3,25)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x