Ελλάδα

«Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ»

Πρόκληση χαρακτήρισε τη νέα σεζόν για την ΑΕΚ ο Γιώργος Τσιάκος τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να κάνει περήφανο τον κόσμο της.

Μετά από πολύμηνη αβεβαιότητα, τα πράγματα φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά στην ΑΕΚ. Ο Γιώργος Τσιάκος, από τους ελάχιστους παίκτες που απέμειναν σε σχέση με την περασμένη σεζόν, δήλωσε αισιόδοξος για την ερχόμενη περίοδο, αν και επισήμανε πως το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα.

Ο έμπειρος σέντερ, που θα είναι και αρχηγός της «Ένωσης», μίλησε στη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook για:

-την επιστροφή στην Α1: «Καταφέραμε το στόχο της επιστροφής της ΑΕΚ εκεί που ανήκει, στην Α1. Τώρα πλέον υπάρχει μπροστά μας μία νέα πρόκληση. Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να είναι υπερήφανοι οι οπαδοί μας».

-την προετοιμασία: «Γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά στην ομάδα. Δίνουμε όλοι που είμαστε εδώ το 100% σε κάθε προπόνηση. Είναι μία κουραστική περίοδος για όλους μας με διπλές προπονήσεις, αλλά πρέπει να δέσουμε ως σύνολο, να χτίσουμε το παιχνίδι μας, όπως και τις σχέσεις μεταξύ μας. Θέλουμε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει, αρχής γενομένης στο ματς Κυπέλλου με τον Κολοσσό Ρόδου. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και χρειάζεται να υπερβάλλουμε εαυτούς».

-το νέο πρωτάθλημα: «Τίποτα δεν είναι εύκολο, αρκεί να το κάνουμε εμείς εύκολο. Ξέρουμε ότι τα πράγματα στην Α1 θα είναι δύσκολα. Εκεί υπάρχουν άλλα μπάτζετ, άλλες ομάδες, άλλοι παίκτες. Όμως εμείς δουλεύουμε για να ανταπεξέλθουμε. Άλλωστε, οι δύσκολοι είναι αυτοί που συνεχίζουν. Και αυτό που βλέπω είναι ότι όλα τα παιδιά είναι φτιαγμένα με τέτοιο μέταλλο ώστε να μην εγκαταλείψουν στην πρώτη δυσκολία».

-τα νέα του καθήκοντα σαν αρχηγού: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που θα είμαι αρχηγός της ΑΕΚ. Αλλά παράλληλα αποτελεί και μία ευθύνη, καθώς όταν είσαι αρχηγός της ομάδας που αγαπάς, θέλεις να πετύχεις. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι η ομάδα θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι για να κάνει χαρούμενο και υπερήφανο τον κόσμο της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x