Βόλεϊ

Να ξεφύγουν από κάθε κίνδυνο…

Η πρώτη αναμέτρηση της ΜΕΝΤ και της Ορεστιάδας στην ιστορία της Volleyleague θα γίνει την Κυριακή στην Τούμπα στις 19:30 για τη δέκατη αγωνιστική.

Οι συγκεκριμένες είναι οι δυο νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας και η νίκη θα δώσει σε αμφότερες βαθμολογική «ανάσα» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ΜΕΝΤ στοχεύει στην τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα που θα την απομακρύνει από τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σπύρο Γκολίτση, με εξαίρεση την απουσία του κεντρικού Γιώργου Σφενδυλάκη, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους από το σύλλογο, αλλά για τη διοίκηση και τον Έλληνα τεχνικό το ενδεχόμενο να επιστρέψει είναι ανοιχτό. Επίσης, με την ομάδα κάνει προπονήσεις ο ακραίος Τζόσεφ Κλέρσεν από την Αγία Λουκία, αλλά δεν του έχει εκδοθεί δελτίο και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Η ΜΕΝΤ έδωσε προπονητικό φιλικό με τον Άρη την Παρασκευή.

Ο Σπύρος Γκολίτσης είπε πως: «Οι αγώνες μας με την Ορεστιάδα είναι πάντα απρόβλεπτοι. Είμαστε έτοιμοι και μέσα στα Χριστούγεννα δε χαλαρώσαμε. Θέλουμε πολύ τη νίκη, διότι θα μπορέσουμε να πάρουμε βαθιά ‘ανάσα’ και να αποκτήσουμε ένα μικρό προβάδισμα έναντι των άλλων ομάδων που μάχονται για την παραμονή.

Θα γίνει αμφίρροπος αγώνας. Η Ορεστιάδα έδειξε και κόντρα στον Άρη πως παίζει καλά και εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται, κατά μεγάλο ποσοστό, και από την περσινή σεζόν. Περιμένουμε το φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης να έρθει στο γήπεδο».

Η Ορεστιάδα ταξίδεψε από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και ο Κώστας Δεληκώστας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Λούνα έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί θεραπεία.

Ο Κώστας Δεληκώστας είπε πως: «Προερχόμαστε από τρεις ήττες κόντρα στους πρωτοπόρους. Θέλουμε τη νίκη για να γυρίσουμε στις επιτυχίες και να μαζέψουμε βαθμούς. Το θεωρώ πολύ σημαντικό ματς. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τον αγώνα κόντρα τον Άρη. Είναι κομβικός ο αγώνας για το εάν θα πάμε προς τα πάνω ή θα πάμε προς τα κάτω.

Η ΜΕΝΤ είναι καλή στο σερβίς και στο μπλοκ ατομικά. Σε συνδυασμό με το μικρό γήπεδο, κάνουν την προσπάθεια μας δύσκολη, αλλά πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x