Ελλάδα

«Να μην επαναλάβουμε τα λάθη»

Η συγκέντρωση και η διόρθωση των λαθών της πρεμιέρας θα φέρει τη νίκη στον ΚΑΟΔ στο ματς κόντρα στην Κηφισιά, σύμφωνα με τον Νέναντ Μάρκοβιτς.

Τη νίκη του ΚΑΟΔ χωρίς να επαναληφθούν τα λάθη της πρεμιέρας θέλει ο Νέναντ Μάρκοβιτς στο ματς κόντρα στην Νέα Κηφισιά.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Δράμας τόνισε πως ο ενθουσιασμός των νεοφώτιστων στην Α1 είναι μεγάλος γι' αυτό η συγκέντρωση της ομάδας του θα είναι το «κλειδί» για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η Κηφισιά μπορεί να είναι νεοφώτιστη αλλά διαθέτει παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία και το απέδειξε την πρώτη αγωνιστική με την νίκη της μέσα σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή των Τρικάλων. Εμείς αντιμετωπίσαμε όλη την εβδομάδα το πρόβλημα με τον Τζόουνς ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω του τραυματισμού του. Θέλω να μην επαναλάβουμε τα λάθη του αγώνα με τον Άρη. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και πρέπει να  παλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε τον στόχο μας».
 
«Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλο ενθουσιασμό μια και θα είναι η πρώτη της εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία στην έδρα της και μάλιστα μετά από μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40' μειώνοντας τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε την νίκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x