Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Να μην… τρέχουμε στον Βόλο»

Σοβαρότητα και συγκέντρωση στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, συνέστησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου, που μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Πλατανιά.

Ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» με τη νίκη από τα Χανιά και μάλιστα με ανατροπή, ένα αποτέλεσμα που άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Αναστασίου. Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο τεχνικός των «πράσινων» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει σοβαρότητα και συγκέντρωση ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (24/09) με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο. Να ξεκινήσουμε καλά για να μην... τρέχουμε στην συνέχεια και έχουμε προβλήματα» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μπράβο για την νίκη κόντρα στον Πλατανιά. Έτσι πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος και κόντρα σε όλους. Κανείς δεν θα μας χαριστεί, δεν το θέλουμε κιόλας. Ήταν μία σημαντική νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιώσουμε τα λάθη που ξανακάναμε» ήταν τα πρώτα λόγια της ομιλίας του Έλληνα τεχνικού, που πρόσθεσε:

«Κοιτάμε μπροστά, πλέον. Έχουμε την Τετάρτη το παιχνίδι του Κυπέλλου στον Βόλο με τον Ολυμπιακό. Θέλω σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Να ξεκινήσουμε καλά για να μην... τρέχουμε στην συνέχεια και έχουμε προβλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x