Γαλλία

«Να νικάμε και να παίρνουμε τίτλους»

Ο Φαλκάο αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού και ο ίδιος, κατά την παρουσίασή του την Τρίτη από τη Μονακό, φρόντισε να στείλει μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.

Ο Κολομβιανός διεθνής επιθετικός τόνισε πως οι Μονεγάσκοι έχουν ως στόχο νίκες και τίτλους την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα συνύπαρξη με τους Τζέιμς Ροντρίγκεζ και Ζοάο Μουτίνιο και αναφέρθηκε στο κίνητρό του να έρθει στο «Λουί Ντε».

Αναλυτικά: «Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, που αποτελώ κομμάτι αυτού του εκπληκτικού σχεδίου. Έχουμε μεγάλους παίκτες, μεγάλες φιλοδοξίες και ο στόχος είναι να κατακτήσουμε πάρα πολλά τρόπαια.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Θέλουμε να νικάμε σε όλες τις διοργανώσεις, να παίζουμε σε όλα τα ματς σαν να ήταν τελικοί. Η Μονακό πρέπει να μπει μέσα στους κορυφαίους συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Είμαι ευτυχισμένος που ξαναβρίσκω τους Τζέιμς Ροντρίγκες και Ζοάο Μουτίνιο με τους οποίους έχω παίξει στην Πόρτο, τους οποίους εκτιμώ ως ποδοσφαιριστές και ως ανθρώπους.

Το σημαντικότερο κίνητρο είναι η πίστη ότι μπορώ να κατακτήσω πολλά πράγματα. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι λάθος η κίνησή μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το σκέφτονται αυτό όταν θα έχουμε κατακτήσει τίτλους.

Το να έρθουν εδώ στη Μονακό είναι το όνειρο όλων των παικτών, είναι ένας ιστορικός και σημαντικός σύλλογος και αυτό το λέει το παλμαρέ του. Θέλω να πετύχω πάρα πολλά γκολ και να βοηθήσω τη Μονακό να νικήσει».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x