Ελλάδα

«Να ονομαστεί το πρωτάθλημα ‘Νίκος Γκάλης’»

Ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, με αφορμή την εκδήλωση προς τιμήν του στην προηγούμενη εβδομάδα στο Αλεξάνδρειο από τον Αρη.

Ο Γιώργος Τσιάρας μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στον «ARENA» 89,4 και ζήτησε να ονομαστεί το πρωτάθλημα της Α1 «Νίκος Γκάλης» προς τιμήν του μεγάλου άσου, αναφέρθηκε στη σημασία του παρόντος στην εκδήλωση για τον «Νικ», μίλησε για το ματς με τον Κολοσσό και τα πλέι οφ και για την πορεία των «κιτρινόμαυρων» τη φετινή χρονιά.

Για την τιμητική εκδήλωση του Άρη για τον Νίκο Γκάλη: «Σίγουρα, για όλους εμάς ήταν πολύ σημαντικό που βρεθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση, η οποία ήταν φαντασμαγορική και, γενικά, ήταν τιμή μας που παρευρεθήκαμε και τιμήσαμε τον Γκάλη. Εννοείται πως το χαρήκαμε μέσα στα αποδυτήρια. Καθόμασταν και συζητούσαμε πόσο τυχεροί και "ευλογημένοι" ήμασταν που ζήσαμε αυτή την εκδήλωση. Ο αρχηγός μας το έβγαλε πιο έντονα, άλλοι το έβγαλαν λιγότερο, αλλά όλοι ήμασταν πολύ συγκινημένοι».

Για την αγκαλιά του Νίκου Γκάλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη: «Ήταν πολύ ωραία και η στιγμή που αγκαλιάστηκε με τον κ. Γιαννάκη, όταν συγκινήθηκε όλο το γήπεδο και συγκινηθήκαμε κι εμείς οι ίδιοι».

Για το ότι η ΚΑΕ Άρης έχει σκοπό να διοργανώσει, στο μέλλον, τουρνουά «Νίκος Γκάλης»: «Αδιαμφισβήτητα, ό,τι κι αν γίνει για τον Γκάλη, θα είναι καλό. Εγώ θα έλεγα να ονομαστεί και το πρωτάθλημα "Νίκος Γκάλης". Γενικώς, ό,τι κι αν κάνουν, θα είναι πολύ καλό για τον Άρη, μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα».

Για την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι με τον Κολοσσό: «Η προετοιμασία μας είναι για τα πλέι οφ, όπως μας λέει και ο προπονητής μας. Ετοιμαζόμαστε για εκείνα τα παιχνίδια, αλλά, σίγουρα, έχουμε το μυαλό μας και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου».

Για το εάν σκέφτεται λιγότερο το ματς με τον Κολοσσό και δίνει περισσότερη προσοχή στα πλέι οφ: «Δεν αναφέρομαι λιγότερο, ίσα ίσα. Σε αυτό έχουμε επικεντρωθεί, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα πάμε για τη νίκη. Απλώς, κάναμε προετοιμασία για τα πλέι οφ, διότι θα παίζουμε κάθε δύο ημέρες παιχνίδι και θα είναι δύσκολα».

Για την πολυήμερη διακοπή στο πρωτάθλημα της Α1: «Όταν "παγώνει" το πρωτάθλημα, δεν είναι καθόλου καλό για κανέναν. Δεν μπορεί να σταματάνε τα παιχνίδια για 20 ημέρες κι ένα μήνα. Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησαν και είχαν και δύσκολα παιχνίδια, πριν από το Final Four. Πρέπει να το κοιτάξουν οι αρμόδιοι φορείς».

Για τη φετινή πορεία του Άρη: «Σίγουρα, θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα, αλλά δεν βλέπουμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά, τα επόμενα παιχνίδια, να παίξουμε καλά στα πλέι οφ και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας, που ελπίζουμε να έχουμε και την υποστήριξή τους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x