Κώστας Νικολακόπουλος

Να τα αφήσουν αυτά FIFA κι UEFA κι ας μιλήσουν εκεί που πρέπει…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τις κινήσεις των fifa κι uefa αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Προτείνουν, λέει, fifa κι uefa να ορίζονται έξι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όχι μόνο ο πρώτος, οι δύο επόπτες κι ο τέταρτος, αλλά και δύο βοηθοί γραμμών. Και να γίνεται και χρήση «video assistant».

• Εγώ λέω ότι καλές είναι οι προτάσεις κι οι ιδέες, αλλά ας κοιτάξουν fifa κι uefa πρωτίστως να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από την στιγμή που αποφάσισαν να το πάρουν υπό την εποπτεία τους.

• Δηλαδή, το πρόβλημα τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα λυθεί έτσι; Είδαμε και στους ημιτελικούς του Κυπέλλου τι έγινε, που χρησιμοποιούνται έξι διαιτητές! Εκεί έγιναν τα μεγαλύτερα διαιτητικά εγκλήματα!

• Εμπόδισε κανείς από τους άλλους πέντε διαιτητές τον Κύζα να αποβάλει σκανδαλωδώς τον Χουλτ στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός;

• Εμπόδισε κανείς από τους άλλους πέντε διαιτητές τον Παπαπέτρου να κατακυρώσει το γκολ του Πατίτο, με το κοντρόλ με το χέρι, στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ; Ο βοηθός γραμμής (πάλι Κύζας!), στραβός ήταν;

• Καλές λοιπόν είναι οι…καινοτομίες, ας τις εφαρμόσουν αν θέλουν, αλλά πάνω απ΄ όλα ας κοιτάξουν fifa κι uefa να δώσουν σαφείς και ρητές εντολές «εκεί που πρέπει» για ισονομία στην ελληνική διαιτησία. Να περάσουν τα μηνύματα που πρέπει, γιατί η φετινή διαιτησία ήταν η χειρότερη που έχουμε ζήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Και τη ζήσαμε στο πετσί μας αυτή τη διαιτησία, στη σεζόν που fifa κι uefa είχαν υπό την σκέπη τους το ελληνικό ποδόσφαιρο…Οπότε ας τα αφήσουν αυτά, δηλαδή τη μετάθεση της ευθύνης, κι ας επιβάλλουν αυτές τη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x