Κώστας Νικολακόπουλος

Να τα παίξει την ίδια ημέρα και τα δύο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr το νέο… θέμα που μας... προέκυψε, με την ημερομηνία της ρεβάνς κυπέλλου!

*** Διαβάζω ότι η ΑΕΚ θέλει να γίνει η ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 4 Μαρτίου κι όχι την Πέμπτη 5 Μαρτίου.

*** Προσέξτε, τη Δευτέρα 2 Μαρτίου έχει οριστεί το σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης στις 19.30. Βάσει κανονισμού, απαγορεύεται μία ομάδα να παίξει ένα παιχνίδι αν δεν έχουν μεσολαβήσει 48 ώρες από το προηγούμενο παιχνίδι της. Το πράγμα είναι ξεκάθαρο. Δευτέρα και Τετάρτη δεν μπορείς να παίξεις. Εκτός κι αν το δεύτερο ματς οριστεί μετά τις 21.30!!!

*** Δηλαδή, να παίξει ο Ολυμπιακός Πέμπτη με τη Ντνίπρο, Δευτέρα με τον Αστέρα και Τετάρτη με την ΑΕΚ!!! Εγώ λέω καλύτερα να τα ορίσουν την ίδια ημέρα τα δύο παιχνίδια! Τετάρτη απόγευμα με Αστέρα και Τετάρτη βράδυ με ΑΕΚ! Να βάλει από μία ενδεκάδα ο Περέϊρα και να τελειώσει η ιστορία!

*** Γιατί, λέει, Πέμπτη βράδυ παίζει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για τη Γιουρολίγκα. Οπότε να το πάει πίσω το Ολυμπιακός-Αστέρας η Λίγκα. Άρα, να παίξει ο Ολυμπιακός Πέμπτη με Ντνίπρο και Κυριακή με Αστέρα. Με μία προπόνηση, το Σάββατο. Κι ενώ εδώ και εβδομάδες έχει οριστεί το παιχνίδι του ημέρα Δευτέρα!

*** Συγνώμη, αλλά ας κόψει το κεφάλι της η ΕΠΟ να βρει λύση. Ας το βάλει Πέμπτη μεσημέρι το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

*** Ας του αλλάξει ημερομηνία! Ας βρει μία άλλη λύση. Δεν είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού αυτό, είναι της ΕΠΟ πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός ξέρει το πρόγραμμά του εδώ και πολύ καιρό. Ξέρει από την ΟΥΕΦΑ από το Δεκέμβρη ότι παίζει Πέμπτη 26 Φλεβάρη με τη Ντνίπρο. Και ξέρει από τη Λίγκα εδώ και εβδομάδες ότι παίζει με τον Αστέρα Δευτέρα στις 2 Μάρτη. Είναι πάρα πολύ απλό.

*** Δηλαδή θα αλλάξει όλο το πρόγραμμά του ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς της φοβερής και τρομερής διοργάνωσης του κυπέλλου; Ας βρει η ΕΠΟ τη λύση. Δική της είναι η διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x