Τένις

Ναδάλ: «Δεν είναι τραγωδία…»

Ναι μεν αντιλαμβάνεται τo «κόστος» του αποκλεισμού του από τον πρώτο γύρο του Wimbledon, ωστόσο ο Ραφαέλ Ναδάλ ξεκαθαρίζει πως… δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Πέρσι έχασε στο δεύτερο γύρο, φέτος στο πρώτο του Wimbledon.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ χωρίς να ψάξει για δικαιολογίες, λόγω και του προβλήματος που αντιμετώπισε στο ταλαιπωρημένο του γόνατο, έδωσε συγχαρητήρια στον Νταρσίς για τη νίκη του και ξεκαθάρισε πως ο αθλητισμός... έχει τέτοιες οδυνηρές ήττες.

«Είναι δύσκολο να προσαρμόσεις το παιχνίδι σου στο γρασίδι. Έκανα ό,τι μπορούσα, είχα τις ευκαιρίες μου, αλλά δεν τις επωφελήθηκα. Δεν είναι ώρα τώρα να μιλήσουμε για το πρόβλημα στο γόνατό μου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου (Νταρσίς). Δεν είναι τραγωδία. Έχασα, έτσι είναι ο αθλητισμός», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψω πιο δυνατός και έτοιμος για τα επόμενα τουρνουά. Είναι σκληρό να χάνεις στον πρώτο γύρο, όμως η ζωή συνεχίζεται. Θέλω να ξεχάσω τη συγκεκριμένη ήττα. Μέχρι τώρα η σεζόν εξελίσσεται εξαιρετικά για εμένα. Πολύ καλύτερα από όσο φανταζόμουν πριν πέντε μήνες και μετά τον τραυματισμό που είχα. Ήττες σαν αυτή συμβαίνουν. Αυτό είναι όλο».

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x