Τένις

Ναδάλ και Μουγκουρούθα στην αποστολή των Ισπανών για Ρίο

Ο Ράφαελ Ναδάλ αναμένεται να επιστρέψει στα courts στους Ολυμπιακούς του Ρίο, μιας και η Ισπανική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανακοίνωσε τους εκπροσώπους που θα έχει με τον Ισπανό να είναι στη λίστα.

Μετά το χρυσό του μετάλλιο το 2008 στους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο και έχοντας χάσει τους Ολυμπιακούς το 2012 στο Λονδίνο, εξαιτίας τενοντίτιδας στο γόνατο, ο Ράφαελ Ναδάλ αναμένεται να συμμετάσχει τρίτη φορά στους Ολυμπιακούς, αυτή τη φορά στο Ρίο μετά από Αθήνα και Πεκίνο.

Ο Ράφαελ Ναδάλ αναγκάστηκε να μην παίξει στο τρίτο γύρο του Roland Garros, αφού προέκυψε πρόβλημα στον αριστερό του καρπό. Ο τραυματισμός συνέχισε να τον ταλαιπωρεί και έτσι απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Γουίμπλετον.

inner

Η πρωταθλήτρια του Roland Garros Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, ο Νταβίντ Φερέρ, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ και ο Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας είναι τα άλλα ονόματα που θα συμμετάσχουν στα μονά με το εθνόσημο της Ισπανίας.

Στα διπλά γυναικών το ένα ζευγάρι θα είναι η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο/ Γκαρμπίνε Μπουγκουρούθα και το άλλο Αναμπέλ Μεδίνα Γκαρίγες/ Αράντσα Πάρα Σαντόνια.

Στα διπλά ανδρών θα συνεργαστούν οι Ράφαελ Ναδάλ/Μάρκ Λόπεζ και οι άλλοι θα είναι οι Νταβίντ Φερέρ/Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ

Ο Ναδάλ και η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα είναι προσωρινά προγραμματισμένοι να παίξουν στο διπλό μεικτό, όμως η Ισπανική Ομοσπονδία θα έχει προθεσμία μέχρι τις 9 Αυγούστου να αποφασίσει ποιοι θα αγωνιστούν στο διπλό μεικτό.

Τον Απρίλιο ο Ναδάλ είχε επιλεχθεί να είναι ο σημαιοφόρος των Ισπανών στους Ολυμπαικούς Αγώνες του Ρίο. Τότε, ο Ισπανός δεν είχε κρύψει τη χαρά του που επιλέχθηκε, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.







Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x