Stoiximan Super League

«Ναι» για το γήπεδο της ΑΕΚ

Την πρόθεσή του να συμμετάσχει στο πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη για κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αποκάλυψε ο Πόλυς Χατζηιωάννου. Διαβάστε ολόκληρη την γραπτή δήλωση του Έλληνα εφοπλιστή.

Μια θετική εξέλιξη φαίνεται να διαγράφεται για την ΑΕΚ, καθώς ο Πόλυς Χατζηιωάννου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή νέου γηπέδου.

Ο Έλληνας εφοπλιστής επιβεβαίωσε τις επαφές με τον «Τίγρη», αλλά και την πρόθεσή του να συνεισφέρει οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια. Επισημαίνει, δε, ότι δεν σκοπεύει να αναμειχθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην «Ένωση».

Η γραπτή δήλωση του Πόλυ Χατζηιωάννου που έπαιξε στο δελτίο της ΝΕΤ:

«Παρακολουθώ με προσοχή τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και τις προσπάθειες που δρομολογούνται για την αναγέννηση. Οι θέσεις που έχω εκφράσει από το 2010 αναφορικά με το χώρο του ποδοσφαίρου, όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ πληρώνοντας τα χρέη που μου αναλογούσαν, ισχύουν στο ακέραιο.

Πρόθεσή μου είναι και θα είναι να μην αναμειχθώ στα θέματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετοχικά, διοικητικά ή στα αγωνιστικά. Θεωρώ όμως ότι μία κίνηση για την κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα πρέπει να τύχει υποστήριξης από όλους τους φίλους της, που έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Όποιος επιχειρηματίας μπορεί, άλλος με 100 χιλιάδες, άλλος με 500 χιλιάδες ευρώ, άλλος με ένα εκατομμύριο ευρώ, ας συνδέσει το όνομά του με την αναγέννηση της ομάδας. Έχω μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη, μου ανέλυσε το όραμά του και ξέρει ότι σαν φίλαθλος θα συμμετέχω και εγώ με συγκεκριμένο ποσό, κατά το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Εύχομαι στον κ. Μελισσανίδη που φαίνεται ότι επιθυμεί να παίξει ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης, να βρει τη χρυσή τομή και να δώσει νέα προοπτική στην ομάδα. όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να τον στηρίξουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x