Stoiximan Super League

«Ναι» και από τον Τσέναμο

Νέο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο υπέγραψε ο Λουίτζι Τσέναμο. «Είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνίζομαι σε αυτό το μεγάλο κλαμπ», δήλωσε ο 34χρονος πορτιέρο. Ξεπέρασε την ίωση ο Σηφάκης.

Στην επέκταση της συνεργασίας τους για δύο χρόνια προχώρησαν Λουίτζι Τσέναμο και Ατρόμητος. Το συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα με την ομάδα του Περιστερίου έληγε το προσεχές καλοκαίρι και όπως είχε φανεί εδώ και λίγο καιρό οι δύο πλευρές ήταν θετικές στο να το ανανεώσουν. Έτσι και έγινε. Και το νέο λήγει τον Ιούνιο του 2016.

Είναι η τέταρτη συμφωνία κατά τη διάρκεια της σεζόν που καταφέρνουν οι «μπλε» για επέκταση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή της ομάδας, μετά τις πρόσφατες των Ταυλαρίδη και Λαζαρίδη, αλλά και αυτή του Καραμάνου στα τέλη του 2013.

Ο Τσέναμο, ο οποίος έχει 21 συμμετοχές στη φετινή Superleague, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέροντας: «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν αλλά και τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο ο οποίος έμπρακτα μου δείχνει εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα γιατί ακόμη και στην ηλικία που βρίσκομαι μαθαίνω πολλά πράγματα από αυτόν.

Είναι μεγάλη τιμή μου να αγωνίζομαι σε ένα κλαμπ όπως ο Ατρόμητος. Θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη στα επόμενα δύο χρόνια να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνουν όπως μεγαλώνει και ο Ατρόμητος.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ατρόμητου γιατί καθημερινά εισπράττω αγάπη από αυτούς καθώς και τον εκπρόσωπο μου κύριο Γιάννη Γλυκό για την συνεργασία που έχουμε τα πέντε τελευταία χρόνια
».

* Η προετοιμασία για τον αγώνα της Βέροιας συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών καθώς ο Μιχάλης Σηφάκης ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x