Euro 2024

Νάνι: «Αν είναι καλά ο Ρονάλντο…»

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Πορτογαλίας για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο λίγες ημέρες πριν από το Μουντιάλ στη Βραζιλίας και ο Νάνι αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα.

Στη σημασία που έχει για την εθνική Πορτογαλίας η κατάσταση στην οποία θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία αναφέρθηκε ο Νάνι.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους η κατάσταση του σούπερ-σταρ της χώρας, αφού επηρεάζει ολόκληρη την ομάδα.

Ο «CR7», όπως μεταδίδουν τα πορτογαλικά Μέσα, υποστηρίζουν ότι πάσχει από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα του αριστερού του γονάτου.

«Ελπίζουμε πως ο Κριστιάνο θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Τα πηγαίνει καλά και είναι χαλαρός. Τα πράγματα βρίσκονται σε σωστή κατεύθυνση», τόνισε ο Νάνι και συμπλήρωσε:

«Αν για κάποιο λόγο ο Ρονάλντο δεν είναι εδώ, όποιος και να παίξει θα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση αλλά και την ικανότητα να φέρει σε πέρας την δουλειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x