Γαλλία

Νασρί: «Δεν έκανα και φόνο»

Χαρούμενος με τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στην εθνική Γαλλίας εμφανίστηκε ο Σαμίρ Νασρί. «Ζητάω συγνώμη αλλά δεν έκανα και φόνο. Δεν φέρθηκα σωστά και θα φροντίσω να μην ξανασυμβεί» ανέφερε.

Μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του στην εθνική Γαλλίας έδειξε ο Σαμίρ Νασρί.

Ο 26χρονος είχε τιμωρηθεί από τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με αγωνιστικό αποκλεισμό για τρία παιχνίδια, μετά από επίθεση σε δημοσιογράφο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012, και έκτοτε δεν είχε κληθεί από τον Ντιντιέ Ντεσάμ, με μοναδική εξαίρεση μία φορά που αποχώρησε από την προεπιλογή λόγω τραυματισμού.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του φιλικού απέναντι στο Βέλγιο, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε:

«Θέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγνώμη για ακόμη μία φορά. Δεν έδειξα επαγγελματική συμπεριφορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 και θέλω να απολογηθώ γι’ αυτό. Έπρεπε να χειριστώ την κατάσταση διαφορετικά. Εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Επικεντρώνομαι στο παρόν και το μέλλον. Δεν έκανα και φόνο. Συνέβησαν ακόμη χειρότερα πράγματα το 2010».

Τέλος, εξέφρασε την αμφιβολία για το αν θα ξαναφορούσε το εθνόσημο, λέγοντας: «Δεν είχα κληθεί στην εθνική και φοβήθηκα πως δεν θα μου δοθεί δεύτερη ευκαιρία. Δεν καταλαβαίνεις πάντα ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνίζεσαι στην εθνική, αλλά βλέποντας όλα τα παιχνίδια της Γαλλίας από την τηλεόραση του σπιτιού μου, πληγώθηκα που δεν αγωνιζόμουν».

Γιώργος Σιάφας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x